Mie oon täällä vaan kiukunnu viimeiset neljä päivää, eilen illalla tehtiin sit sovinto ja päätin lopettaa kiukuttelun! Herra oli eilen ihan ihmeissään et mitä se tekee miun kaa kun mie vaan äksyyn... se jo luuli etten hänestä enää tykkää. Ja ekaa kertaa se puhu ihan hirmuisesti kaikkee asioita... silläkin on ollu hirmu paha olla, sen äiti on kipee ja täällä kun äiti on se numero 1 ni se on siitä ollu huolissaan jne... ja siihen päälle mie oon oikeesti ollu ihan poissa tolaltani!

Joo ja se oli eilen hankkinu uuden puhelimen... ja se ei sit  osannu sitä käyttää ja sillä meinas palaa hermot ja miullaki meinas palaa hermot. Aattelin et haluun lähtee ulos ja tuulettumaan, mut sit kun siinä puhdistettiin ilmaa oltiin molemmat ihan tööt! Ja ei sit tosiaan lähetty mihinkään riekkumaan! Herra nukahti ihan totaalisesti vaatteet päällä sängylle ja miun piti siltä sit repiä vaatteet et se ei nuku päivä vaatteissa, aamulla kun heräsin kuulen ekana kiitoksen ja kyselin et mistä, no siitä et pidin huolta et se ei nukkunu vaatteet päällä :) Herttaista!

Lähtö itkuja on tullut jo moneen kertaan itkettyä ja en vaan jotenkin tajuu et miks tään ajan piti mennä näin hemmetin äkkiä, mie oisin vielä kyllä mielelläni jäänyt tänne. Mut ihan huippua tulla käymään suomessa.. ja kesä nyt sit siellä kreikkassa... onneks se on vaan kesä ja jos sit vaikka talveks pääsis takaisin. Pitää miun katella et miten miulla on kesällä loma... kattelin tänään noita viisumi papsuja, jos vaikka herra pääsis tulemaan suomeen miun loman aikaan... mut katotaan nyt kuhan ensin tietää vähän lomasta :) Mut nyt rupeen kattomaan mitä ihmettä sitä halluis tehdä ylihuomenna ja sit seuraavana päivänä... ois kaksi vapaata :) Jonnekkin pitäs päästä mut kun ei tiiä et minne!!! Mut suomessa kohta nähdään, 25.3 olen tulossa :)