Joo, ihan hullu! Siis olen omissa vaatteissa menossa hississä kotiin ja sitten alkaa hirvee naputus uutisista.. siis mie ymmärätäisin jos ne ois jotenkin erikoiset ja hienot uutiset, mut ei hemmetin hemmetti! Se on se pelkkä turun sanomien faksi A4 lehtinen... ni kun sinun pitää tuoda se tänne hotellille joka päivä kun sinä asut tässä hotellissa. Hei mie en oo joka päivä töissä, ja toiseks se on miun koti!!! No joo se siitä... näitähän aina sattuu mukaan.

Mut joo muuten menee hyvin, eilen oltiin Miikun kaa vierailemassa huassa, vähän käytiin shoppailemassa ja herra oli meillä kuskina.. se oli eilen vaan niin hassu! Sillä oli ihan hassut jutut koko matkan.. sit se myös esitteli mitä se osaa sanoa suomeksi.. se on vaan niin söpön kuuloista kun thaikku puhuu suomee. Sit samalla mie tein varauksen ja varasin sen meille maanantaiks. Lähetään maanantaina bangkokkiin shoppailemaan kun on miun vapaapäivä. Meinattiin pyörähtää pratunamilla ja sit ehkä bayoke skyssa ja sen jälkeen mennään ehkä vielä bangkokin suurinpaan ostoskeskukseen joka on matkan varrella kun mennään bangkokkiin. Mie ootan jo innolla huomista vapaata ja reissua! Jotenkin nyt on taas tullut niin paljon kaikkee, et ei vaan pää jaksa. Joo mut herran suhteen ei mitään valittamista, se on ihana kultainen oma itsensä. Niin ja se ilmoitti tuossa yks ilta miulle, et se on miun poikakaveri, joten nyt kait täytyy myöntää et myö sit seurustellaan, tai niin se ainakin väitti et ois ihan vakavissaan, mut katotaan nyt!
Tiistaina lähetään sit maaseutu retkelle Miikun kaa... et nyt tulee tässä retkeilyä ihan kummasti, sit mie taas oonkin toikalla ja toikan jälkeen taas toikkaa ja prujuja! Transua, toikkaa, toikaa terttua ja bangkokkia, siinä onkin sitten viikon työt ja voi sanoa et ihan kivasti on taas tälle viikolle töitä. Mut ei se mitään, töitähän tänne ollaan tultu tekemään... mut joo, nyt taidan rueta lueskelemaan prujuja... ni ei tartte sitä enää illalla tehdä!