Joo, ei täällä onneks salamoi. Mut myrskyää kyllä kunnolla. Kovat tuulet on ollut ja vettäkin on satanut jonkin verran. Tänään aamulla näytti ilma ihan kauheelta, mut siitä sitten onneks korjaantui :) Nyt on ihan nätti ilma, vaikka tuuleekin aika paljon. On ainakin aika komeet aallot täällä :)

Muuten on kiirettä pitänyt, kentällä olen käynyt jo monesti, infojakin on tullut pidettyä. Tänään olin taas päikillä ja illaks menen vetämään kreetalaista iltaa. Huomenna olen sitten palvelutoimistossa ja illalla vedän taas karaokea. Siitä on tullut miun vakkari juttu, saas nähdä onko vielä seuraavaan viikkoon laitettu miulle laulatus iltamat :) Platanias kävely on myös täl viikolla, mut se on ihan kiva. Kävellään tuolla yläkylällä ja sit mie kertoilen siinä matkalla muutamista jutuista. Kuten kreikkalaisuudesta ja sitten niistä kri kri vuohista. Voisin sanoa, et paljon on tullut kyllä tietoa... mut paljon on vielä opittavaa.. vaikeimpia on hahmottaa tuo kartta, tai siis sit neuvoa ihmisille et minne ajella ja missä on kaikkea kivaa nähtävää, kun ite ei ole ikinä paikoissa käynyt. Se on vähän sama kun selität jollekkin jostain ruuan mausta jota et oo ikinä maistanut...mut ei se mitään!!!

Laura kommentoi hyvin tuossa vieressä, asutaan täällä kuin melrose placessa, ehkä vielä jopa vähän pahemmin... siis huiput asunnot on, mut kaikki kyllä tietää mitä joku tekee :) Esim. jos jää yöjuoksuilta kotiin palaamatta, ni kyl koko tiimi sen tietää... ainakin nää hanit jotka asuu tässä samoissa taloissa... on meillä sitten tuolla olivii lehdossa pari kämppää... sinne Lauralle tieto kiirii, mut Tuula taitaa aina jäädä vähän pimentoon... Meidän tiimissä on täl hetkellä kaksi Lauraa, toinen on tuo miun hassu kämppis Pomppis, sit toinen on Pikku-Laura, tosin ovat molemmat melkein saman kokoisia, yritettiin lauantaina kattoa kumpi on pienempi, mut tais olla toisella liian paksut sukat tai jotain, ni ei siitä sitten tullut mitään... ja tais rakillakin olla osuutta asiaan, tiedä häntä. Sitten tiimissämme on myös kaksi Millaa, toinen on tuo kellarissa asuva Pullo-Milla ja toinen heistä on ristitty Koira-Millaksi, kun pelasti täältä semmoisen auton alle jääneen pienen karvakorvan, joka lentää meijän kanssa sit Suomeen. Sitten meitä viihdyttää täällä myös uudet asukit Tiia ja Sari, Sari tosin on vaan vähän niin kuin käymässä... Tiia viihtyy seurassamme pidempään. Johanna asustelee tuossa meidän melkein alakerrassa, se vaan aina kommentoi, et muistakaa tytöt tulla hiljaa kotiin... mutta ainahan me ollaan onneksi näin tehneet, olemme nimittäin Lauran kanssa varmasti porukan hiljaisimmat...tai sitten emme!!! Jokainen sen itse päättäkööt. Tuula asustelee siellä oliivi lehdossa, Tuula on myös meidän kurssilta, mut ollaan vähän eri ikäisiä, ni Tuulan kanssa on tullut vähemmän hengailtua... muut pyörii aina miun kaa esim. karaokessa, mut Tuulaa ei ole viel siellä näkynyt. Ja sitten viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on Suvi, joka on täällä meille pitämässä jöötä!!! Suvi on nyt meidät Boss, mut oikein kiva ja leppoisa semmoinen :) Auktoriteetti huulipunan kanssa käymme aina välillä vähän tanssijalkaa vipattelemassa :) Semmoinen porukka meillä on kasassa, varmasti itku pääsee kun lähdön hetki koittaa. Nyt en enää ihmettele kun moni on puhunut et opas tiimi on kun perhe... sitä se kyllä on, ainakin näitten lähimpien kanssa. Pitää olla ite vähän epäsosiaalinen jos tästä ei saa "perhettä" itselleen... miut on ainakin otettu joka paikkaan avosylin vastaan :)

Rahaa täällä olen saanut kulumaan kiitettävästi, onneks on muutamia semmosia paikkoja missä saadaan esim ruuast alea ja tänään käytiin salaateilla, ni ne ei maksanut mitään ja illlalla kun menen sinne kreetalaiseen iltaan, ni siellä saa syödä seisovasta pöydästä ja ihan ilmatteiks!!! Nam, nam ja ruoka on hyvää!!! Nyt ei jaksa enää kirjoittaa enempää, joku toinen kerta sitten!

Pusut ja halit kaikille!!!