Nytkaan ei varmaan ole aikaa kirjoittaa kaikkea mita varmaan pitaisi... mut kirjoitetaan nyt jotain! Tuli tassa vierailtua chumponissa, oltiin melkein kolme paivaa siella. Lahettiin iltasella ajamaan ja oltiin yolla perilla. Nukuttiin Ployn kaverin Oin luona taas kerran. Aamulla mentiin kattomaan Ployn lapsia ja voitteko uskoa se tie oli ihan hirveen kauhee!!! Siis valilla oli semmosia kohtia, mista tie oli sortunu melkein kokonaan ja sit siina oli vaan semmoset renkaan levyiset kohdat jota ajaa, et jos siita tiputat auton, se matkan teko on sitten siina!!! Ja tie koko ajan meni vaan kapeammaksi ja kapeammaksi. Mie sanoinkin jossain vaiheessa, et kohta ei varmaan olo tieta ollenkaan. Niin ja kaiken kukkuraksi tie meni koko ajan ylos pain... vuorelle!!! Mut niin siella vaan oli metsan keskella paljon asutusta ja siella ne sitten vaan asusteli, ihan hullua. minnuu ei kylla sais sinne kirveellakaan asumaan. No sielta haettiin Ployn lapset, Tongnai ja Tengmue. Tongnai oli koulussa, haettiin se sit sielta, mut Tengmue oli kotosalla. Lasten, Ploy ja Oin kanssa mentiin sit iltasella chumponissa sijaitsevaan luonnonpuistoon. Vuokrattiin sielta talo ja asusteltiin siella yks yo. Seuraavana paivana sitten lahettiin aamulla veneella saariretkelle. Ja kaytiin snorklaamassa ja oli muuten upea vedenalainen elama! En ole ikina nahnyt mitaan niin hienoa. Tosi paljon koralleja ja monia erilaisia kaloja.. tosi mahtava paikka! Iltasella vietiin sit lapset kotiin ja jouduin taas ajamaan kauheeta tieta!!! Mut hengissa selvittiin vaikka valilla aina meinas epatoivo iskea!! Rankka reissu oli, mut oli se kylla sen arvoinenkin. Seuraavana yona sitten ajeltiin takaisin kotiin, olin aika vasynyt. Mut ihan hyvin se sitten meni.

Mitas muuta taalla on tapahtunut, mie yks ilta ihastuin yhteen superstaraan... Se oli aivan ihana!!!! Miulla on puhelin taynna sen kuvia! Nain kaksi superstaraa samalla kertaa, mut se nuorempi oli se aivan ihana, nyt miun pitaa Ploylle joka paiva hokea siita miekkosesta ;) Mitas muuta taalla on tapahtunut, no eilen olin baarissa, siella oli miun laulajapoika, eri kuin se superstara. Se tulee joka kerta miulle juttelemaan ja antaa suukon poskelle. No eilen mie sain sitten suukot ihan suulle ;) Ja vaihdettiin numeroita ja sovittiin et tavataan joku paiva taas... nyt sit pitaa menna ihastumaan, just kun on lahossa kotia takaisin!!! ET semmosta. Nop teki meille Ployn kanssa eilen paskasen tempun. Se lupas tulla auttamaan kun eilen pistettiin kauppa kiinni. Sen piti tulla autolla ja sit Ploy soitti sille kasin maissa et tuleehan varmasti... No kotka vastasi ja sanoi jotain pahaa Ploylle ja sitten kysyi et kenen kanssa haluat jutella, Ploy sanoi et Nopin kanssa ja antoi sitten Nopille puhelimen, nop vaan huuti et mita ja sanoi et mie tappelen nyt kotkan kanssa enka voi puhua! Ploy sanoi et sie lupasit tulla tuletko vai et, jotain oli sanonu mita Ploy ei saanu selvaa ja sitten loi luurin kiinni! Siina on kylla hullu pariskunta... meilla oli sit Ployn kanssa hauskaa heidan kustannuksella... todettiin et Nop on kuin koira ja kotka emantana sitten komentaa. Pitaa tiukasti narussa ja kertoo mita saa tehda ja mita ei, ja vuh vuh tottelee!!! Et semmosta sinne suunnalle..

mut nyt ei taas jaksa enempaa kirjoittaa...yritan pistaa kuvia joku paiva... kuhan saan ne poltettua cd:lle... mut nyt taa lukee uutiset ja sit mennnaan taas! Moikka moi!