Eilen oli mukava päivä ja vielä oikein aurinkoinenkin :) Käytiin Mirvan kanssa kattomassa kaivarissa on konserttia, se oli vaan niin hassua kun siella lukee ekanan isolla Joensuun kaupunki... pohjois-karjala ja minä kun luulin tulleeni vasta helsinkiin. Mut ei se mitään, hauskaa oli ja tuli ihan rokki fiilis ;) Nyt odottaa sit jo ihan innolla rokkia.. ja siis Marille ja Anssille soittelin, ni Anssi sanoi et Mari oli bongannu meidät jo karjalaisestakin.. miusta se menee jo saavutuksen puolelle et eka päivä suomessa ja heti pääsee lehteen ;)
On muuten oikeesti taas ihan tosi hassua kirjoittaa kun tässä näppiksessä on ääkköset ja nyt on kuitenkin tottunut kirjoittamaan ilman niitä  niin pitkään, et joka sanaan pitää kyllä erikseen korjata äät ja ööt.
Tänään on sitten vihdoin ja viimein se suuri päivä jaolen menossa kattomaan Bon Jovia, ennen keikkaa olis viissiin tarkoitus käydä syömässä Marin, Anssin ja Hannan kanssa. Ja sit lähetään rokkaamaan, ihka huippua!
Mie tänään soitin thaikkuihin Nopsukalle kun lupasin sille ilmoittaa et olen hengissä perillä. Kovasti se kyseli milloin voi tulla myös suomeen ja kyseli mitä Ploylle kuuluu, mut mie en osannu sanoo, kun en saanu vielä Ployta kiinni. Se oli ihan hassu tänää... ihan hupsulla tuulella! Oli kyllä äärettömän iloinen kun soitin. Niin ja eilen mie olin äärettömän iloinen... mie sain Noomilta viestin, siinää  oli alussa et hei muru! Vähänkös söpöä... ja sitten oli et Kookilla ja koko bändillä on ikävä minnuu, mut eri toten hänellä... :) Et semmosta... mut ne kaikki on siellä thaimaassa ja mie niin kaukana täällä ja ei ikinä tiedä ees et nähdäänkö.. joten aika hiljaista siinä nähden! Mut nyt mie lähen kattomaan josko mie löytäisin sen kuvan verkko karjalaisesta. Se on moro, sano poro!