Tanaan on jo ollut vahan parempi paiva, siis mitaan muutosta ei ole asioihin tullut, mutta jotenkin nyt en vaan jaksa murehtia. Jos toiset haluaa vihotella, ni siita vaan! Ymmarran hyvin jos olisin tehnyt jotain vaaraa, mutta aiheetonta vihanpitoa mie vaan en aio sietaa! Ja paatin siis ottaa itteani niskasta kiinni ja nauttia ihan kympilla silti loppulomasta! Tanaan meinasin lahtea kaymaan leffassa ja sitten jos menis hengailemaan rantakadulla ja sit kotia nukkumaan!

Tanaan tein semmoisen urotyon, et pakkasin melkein kaikki tavarani... viela on vahan arvoituksellista pitaako pistaa peitto postiin vai tuleeko se ihan miun mukana... kun en oikeen osaa arvioida sita miun laukun painoa... ja siita uupuu viela tietty jonkin verran vaatteita ja siis tuliaisethan on melkein kaikki ostamatta! Pahoittelen jo etukateen jos tulee vahan koyhia tuliasia, kun neitin laukku on aika rajallinen vaikka iso onkin ;) Pitaa varmaan jattaa tuliasten osto bangkokiin, ni nakee monta kiloa saa shopata ;) Pohjoisen reissusta en nyt sit olekkaan varma, selvii varmaan ennen sunnuntaita.. mut jos en mene, ni sitten varmaan meen ens to tai ke bangkokiin tekee ne viime hetken shoppailut.

Mari, mie en ymmartany mika mies se oli mika oli siina suluissa... Miusta alkaa pikkuhiljaa tuntuu et on parempi jos mie vaan pidan nappini erossa kaksi lahkeisista ;) No ei vaineskaan... meen mie kylla tanaankin kattomaan onko laulajapoika laulamassa jankkarilla, jos vaikka jonkun sanan vaihtas. Eilen olin niin huonolla tuulella, et aattelin etta en mee sille aksyamaan..! Mut nyt uutisten lukuun ;)