Tanaan palailin bangkokista kotia ja oli kylla taas ihan huippu fiilis tulla kotia. Bangkokissa oli kivaa ja ihan tuntui hurjalta et tyttojen piti lahtee jo kotia. Mut nain se aika kulkee, miullakin aika alkaa olla lopussa, enaa vajaa kolme viikkoa ja olen kotona.

Haastattelusta sen verran, et pitakaa peukkuja pystyssa et jarkkaavat uuden haastattelun, se ois nimittain ollut ensi viikolla ja vissiinki hesassa. Joten en ihan revenny sinne. Se nainen sanoi, et han yrittaa jarkata, et haluis ehottomasti haastatella minnuu, mut ei ole hanesta kiinni. Joten toivotaan parasta.

Nytkaan en rupee kirjoittamaan pitkia sepostuksia, Ploy on tuossa kampaajalla ja kohta valmis, ni sitten taas mennaan. Niin sen verran sanon, et miulla on nyt pitka tukka puoleen selkaan saakka!!! Ja bangkokista on seuraavalla kerralla pakko ostaa uusia laseja, kahet lasit linsseineen 100 egee!!! Mut nyt syomaan, on jo aika nalka.
Viela tuli semmonen mieleen, et oltiin tanaan Ployn kassa loungessa lentokentalla. Se yhtio milla lennettiin, niilla on kaikille asiakkaille semmonen tila missa on ruokaa, juomaa, netit, lehtia ja silleen.. ihan tosi kiva paikka, mut nyt mie meen!!!