Mie olen tassa monena paivana mietiskellyt vaikka valla mita... yksi aiheistani on ollut onnellisuus. Mita se on ja miten semmoisen asian voi saada elamaansa. Et voi sanoa oikeesti olevansa onnellinen. Siis tottakait meista jokainen on omalla tavallaan onnellinen, mut silleen kokonaisvaltaisesti. Olen mina monesta asiasta onnellinen, on maailman parhaat vanhemmat, ihan huippu isoveli ja isoveikalla aivan mahtava vaimo, huippuja serkkuja, maailman rakkaimmat "kummilapset" (Arttu, Maya, Essi ja Tuukka), miulla on iso liuta ihan parhaita ystavia, oma koti (joka ei nyt kylla ole oma koti... mut sekin on iso asia pienen(oikeesti ison) tyton elamassa) Mut silti mie olen sita mielta et jotain miulta puuttuu miun elamasta et mie voisin olla ihan mahottoman onnellinen. Joten mina olen nyt sit paattanyt et mie loydan sen onnen jostain itselleni.. sita mita se sitten on mie en tiia, mut niin mie vaan paatin!!!

Olen pohtinut monia muitakin asioita, se taalla on hyvaa et miulla on oikeesti aikaa miettia kaikkia maailman asioita. Valilla tietysti ei ole niin hyva et kun oot itkeksesi ja sitten pohdit paljon asioita ja alkaa vaikka ahistaa. Taalla ei nyt talla hetkella ole sellaista ihmista joka voisi kuunnella. Siis onhan Ploy taalla ja sille voin puhua vaikka mita, mut nyt kun Jukka on taalla ni en halua omista asioistani toitottaa. Annan heille nyt aikaa olla ihan kaksistaan. Menikin melkein kaksi paivaa et ei ees nahty toisiamme, vaikka naapurikkain asutaankin.

Niin pitaisikos miun sanoa mita mie taalla olen puuhaillut, tai siis enhan mie mitaan ihmeita ole tehnyt, kaynyt markkinoilla ja silleen. Mut kavin mie yks ilta tuossa patongilla "ulkona" luken kanssa. Mie pistin piruuttani viestii et mita se touhuaa, et haluuko lahtee ulos ja se sitten pisti et joo lahetaan vaan. Ja siis hassuintahan tassa on se, et myo ei ikina olla sovittu paikkaa missa nahdaan, eika kumpikaan tieda toisen menoista tuon taivaallista ja silti mie naan sita sattumalta melkein joka paiva. No silloinkin mie vaan ilmoitin olevani banglalla, iso kavelykatu taynna immeisia ja siina sitten vaan kavelee vastaan, ihan uskomatonta. Sanoi et just oli aatellu laittaa vietii, mut ei kerinny! Mentiin sitten istuskelemaan baariin... tytot heilutti persetta siina tangolla ;) No ei nyt ihan tanssi ne valilla siina poydalla, mut niilla oli onneks "vaatteet" paalla et se oli semmonen kiltti baari. Pelailtiin ensin neljan suoraa, sitten vaihettiin paikkaa ja pelailtiin semmosta hauskaa noppapeli, mika miunkin pitaa ostaa sit ennen kuin tulen kotiin takaisin ja ihan viimeiseks huojuvaa tornia... Oli tosi hauskaa... sitten joskus kahen jalkeen lahettiin ettimaan miun pyora, herrasmiehena tietty saattoi miut pyoralle ja sitten antoi poskisuukon ja sitten mie hurautin kotia. Matkalla oli ihan pakko vierailla changissa ja koin illan ikavimman yllatyksen. Se miun baarimikko ei enaa oo toissa siella, se on menny phuket fantaseahan toihin... joten sita mie en varmaan enaa naa ikina... vain unissani ;) Siella oli suomalainen roni vaimonsa kanssa, olen nahny sen kerran aiemminkin. Asuuvat osan vuodesta suomessa ja osan thaikuissa. Siina juteltiin jonkin aikaa ja sitten mie paatin lahtee kotia. Ajoissa olin siis kotona, mut uni tuli vasta joskus neljan jalkeen... samoin oli viime yona... mie en ymmarra, minnuu ei vaan vasyta aiemmin ja voisin ihan hyvin herata kahdeksalta. Tosin pakotan itteni sitten viela nukkumaan, sit semmosissa puolen tunnin patkissa saa aina vahan nukuttua. outoa!

Mut et semmoista tanne kuuluu, oli vahan puhetta et lahettas joku paiva kaymaan luken kanssa rantsussa. Mut tiia hanta... niin ja nain mie taas tanaan Nopia, en tiia nakiko se miut vai ei... mut mie vaan hymyilin... ei tuntunut yhtaan missaan! Nyt vaan ois kiva kysyy et miten menee, miulla menee hyvin!!!! Mut nyt mie meen lukemaan uutisia, sitten kayn kaupalla ja sitten kayn ostamassa vahan leffoja kotia... niin ja tietty ruhdyn nyt ettimaan sita onneani... kait mie sen viela joskus loydan.. hope so!!!