Talla on ollut nyt viime paivina ihan sairaan kuuma... siis en joo valita, mut alkaa aina valilla tuntua ihan jopa helteelta... ja mina joka olen jo olevinaan tottunut kuumuuteen, en kylla viela ole tottunut nain kuumaan! Mut ei se mitaan, valilla on kiva aina kavasta sit taalla sisatiloissa missa on ihanan viilea.. oma kotikaan kun ei mikaan hirveen kylma ole. Oikeestaan aina kun olen kotosalla ja en ole nukkumassa, miulla on ovet selallaan et lapiveto puhaltaa kampan lapi, tosin ei se hirveen kylmaa ilmaa tuo kun ulkonakin on kuuma. Eilen tosin illalla ei ollut kuuma ulkonakaan. Oli nimittain semmonen myrsky, et melkein alkoi ihan pelottaa... kun mie illalla ajelin kotia taivas vaan valkky ja oli ihan himona salamoita. Sitten kavin hakemassa evasta kotia ja alkoikin jo sataa, ihan hirveesti en kerinny kastua, kun matka kotiin ei ollut pitka. Mut vetta tuli kylla ihan kiitettavasti ja siis se pisara koko oli jotain aivan uskomatonta... Kotosalla sit evasti ja menin jo petiin kollottelemaan, kun aattelin et katon viela mimmonen myrsky siel on. Onni onnettomuudessa katoin etu ovesta. Satoi nimittain ihan viistosti, et vesi tuli miun oven alta sisaan ja tietty miun kaikki kengat on ulkona silla puolella... sain ne sitten pelastettu ilman ihan kauheita vesivaurioita, oli ne jo aika marat... mut ei ihan lapi marat. Koputtelin sit naapuriinkin et ottakaahan kenkanne, jos ette halua olle mr ja miss markakenkia aamulla... Sit kattelin viela jonkun aikaa telkkaa ja simahin sitten, aamulla kun herasin ni myrskysta ei nakynyt jalkeakaan.

Aamulla kavin taas pesulassa, hain pussillisen puhtaita vaatteita. Nyt on taas vaatetta mita pitaa ;) Kun jotenkin on semmoset lemppari vaatteet ja aina haluis vaan kulkee niissa ja jotenkin tuntuu holmolta pukea mitaan t-paitaa paalle kun lamminta on ihan sikana. Kavin myos hakee vakio paikasta evasta, ne jo kyseli et etko sie joskus haluis syoda jotain muutakin... syon nimittain joka paiva melkein samaa ruokaa, mut se vaan on niin hyvaa!!! Ja toinen miun suosikki on ihan vaan sticky rice... siis siihen soijaa ni avot ihan huippua.. naa ei voi ymmartaa et mie rakasta pelkkaa riisia. No aika usein mie kylla ostan siihen kyytipojaksi sitten kana vartaita. Eilen ostin ekaa kertaa makkaraa,siis kanamakkaraa. Sekin oli ihan tosi hyvaa, ihan erilaista kuin suomessa on makkarat. Taa ei ollut yhtaan rasvainen ja ne grillaa sen siina kanojen kanssa samalla. Yks paiva ostin markkinoilta semmosia valkoisia kanapalloja, nekin oli ihan hyvia, mut niissa oli jotain  ihme rustoja... ni se sit vahan tokki, mut maku oli hyva!!!  Niin ja sitten mie en varmaankaan oo muistanut sanoa miun ehottomasta ykkos ruuasta!!! Siis semmonen kala mika on laitettu esille papayjan ja pahkinoiden kera..sit siina on semmosta lime kastiketta... se on ihan sairaan hyvaa. Mut sita ei saa joka paikasta, ni sita tulee sen verran harvemmin syotya. Niin ja tykkaan kylla myos tosi paljon tom yum kung keitosta... ja se viela tulisena, ni avot!!! Joo mut ne niista ruuista nyt sit...

Nyt olen tassa viimeisen viikon aikana, tai siis sen burman reissun jalkeen tutustunut semmoseen jenkki poikaan lukeen. Meilla oli tassa yks paiva puhetta et lahettas yhessa kaymaan kamalalla, surinilla, leam singissa ja bang taossa... kattoo nyt miten menee. Se tuossa asken kavelikin minnuu vastaan, oli menossa rannalle. Mie lupailin et meen netin jalkeen sita moikkaamaan rannalle, se selitti mihin sinne se menee... Illalla aattelin et jos kysyis et haluisko se lahtee syomaan barbequeta... en tiia uskallanko mie kysasta. Yks paiva se muuten kehui miten hyvin mie puhun enkkua... mie olin ihan et hei ela viitti... mut se sanoi et se ymmartaa aina ihan heti mita mie tarkoitan kun sanon jotain, meinasin sanoa et miepa en aina ymmarra mita sie sanot... mut kyl mie aika hyvin ymmarran mita se puhuu ja sit jos en jotain sanaa ymmarra, ni hyvin kiltisti se sitten selittaa sen toisella tapaa. Ja monesti se kysyy, et tiiatko tan ja tuon... ja silleen... mut ihan kiva saada itellekkin vahan taas uusia kavereita, kun antaa kyyhkylaisten nyt kuherrella ihan rauhassa ;) Kun itella on hirmuinen kolmas pyora olo jos olen lasna... mut et semmoista tanne... taidan lukea uutiset ja sitten kadota rannalle miehia katsastamaan ;) vitsi, vitsi... plaah!