Joo taalla siis juhlitaan thaimaalaista uutta vuotta... vahan se alkaa jo nakya katukuvassa... nimittain kaikilla on melkein vesipyssyt mukanaan... miun on kotona kun miulle informoitiin et vasta huomenna.. no ei se mitaan. Huomenna sitten suuremmalla innolla, on kuulemma ihan sekopaista hommaaa!!! Mut hauskaa!

Niin miun piti kirjoittaa mita kaikkea taalla on siis sattunut ja tapahtunut... No niin siis uusia kokemuksia on tullut ihan roimasti taas lisaa... eka niista... en ole ikina tilannut koko naista viski pulloa baarissa... siis enhan mie ees yleensa juo viskia... pullo jack danielsia maksoi 18 egaa... joten neljaan pekkaan juotiin se sitten siella... siihen  sitten vaan ostetaan jaat ja kokikset blandikseksi. No se on kokemuksista ensimmainen... sitten toinen en ole ikina ollut baarissa silleen et kun tulen ulos ni on aamu ja aurinko paistaa.. ihan villi tunne oli ;) Mut taalla kun tuolla kellolla ei ole niinkaan merkitysta... olin aamulla kasin aikaa kotosalla! Joo sitten semmoinen sattuma et empa ole koskaan aamulla vahan ennen seiskaa ootellu tien puolessa et joku tulee hakemaan miut kun finosta on rengas puhki! No sitten beer gardenin omistaja mies tuli miut sielta noutamaan tai siis miut ja ronin. Ja miun rakkaan finon.. fino pistettiin lavalle samoin hanna ja roni ja sitten siella pideltiin finoa ja se vietiiin korjaamolle. Vaihtoivat siella miulle uuden renkaan ja oli ihan sairaan kallis!!! vahan reilut 3 egee ja siis tyo tehtiin joskus ennen kasia...! Mitas muuta miulle on tapahtunut... niin yks paiva hajos kengat... sitten piti tallustella paljain jaloin... joo ja sitten miulla on ihan mahtavia kuvia...! Kuhan mie saan ne pistettya vaan levylle, ni pistan sitten ne nettiin!

Niin ja mie olen nyt shoppaillu... olen innostunut ostamaan markkinoilta vaatteita... yleensa ova 2-4 egee.. on sitten suomeen kesa vaatteita... nyt ostin kaksi mekkoa... mie tykkaan niista tosi kovasti, pinkki ja ruskea... haluisin ehka viela semmosen turkoosin ja mustan, mut kuhan nyt kattelee... et saa sitten kaikki kannettua kotiin, voisin kuvitella et tekee vahan hankalaa!!! Niin ja eilen mie ostin semmosen leson nalle puh vesi pyssyn, siina on nalle puhin muotoinen vesisailio ja sitten semmonen puh pyssy! Ja silla sai ammuttua ihan sairaan hyvin, tosi tehokas ja vetta mahtuu kivasti sailioon, ihan sairaan hyva ostos! maksoi 5 egee... et semmosia.. mut mie taidan lahtee nyt rantsuun ja sitten jos vaikka kattos ottasko oman aseen mukaan ja tulis tanne patongille!!! mut pusi halit sinne kaikille!!!