Taa tytteli sai tammosen kivan rakataudin... varmaan joku ilta oli liian kylma ajella kotia, tai sitten on ollu tuuletin pahasti suoraan naamalle. Alkoi ensin kurkkikivulla ja nyt sitten ollaan kunnon rakapaata! Mut ei se mitaan, taa tassa mukana kulkee ja troppia olen koittanut ottaa... kavin ostamassa kotiin sarkylaakkeita, se paketti missa on kymmenen mita olen aiemmin ostanut oli loppu, ostin sitten kerralla enemman. Ompa sitten suomeenkin tuoda, ostin semmosen purkin missa on sata taplettia, 500, vahan niin kuin buranaa, maksoi reilut kolme euroa..ihan naurettava hinta!!! Toissailtana oli vahan kuumetta ni piti ottaa sit laakettakin. Mut nyt alkaa olla parempi olo, kun viela tuon nokan sais kuntoon ni sit elama taas hymyilisi... tai siis no eilisen perusteella se kylla hymyilee ;)

Mie nimittain kavin vahan liikenteessa, lahettiin Ployn kanssa toitten jalkeen tanssimaan, ihan mentiin skootterilla kun aamulla piti kuitenkin olla taas toissa. Oltiin joskus vahan ennen yhta seduksonissa, breezerin ja pinacoladan join ja sitten vetta... joten ei tullu juotua, mut en halunnutkaan juoda. Myo keskityttiin tanssimiseen... joskus puoli kolmelta sit lahettiin kotia kohti. Matkan varrella nahtiin et chang club on viela auki ja aateltiin et pistaydytaan ihan pikana... niinhan myo mentiin ja se miun ylisuloinen baarimikko oli siella!!! Mie olin ihan sulaa vahaa... se on vaan niin sopo!!! Kauniisti se sielta miulle hymyili, kysyi sit et mitas juon... no sanoin et vetta.. katto minnuu kuin hullua ;) Viimeks taisin juoda muutaman pinacoladan.. :) No mie aattelin et nyt mie teen siihen hyvan vaikutuksen... en juo kuin vetta ja hymyilen paljon, lahen ajoissa kotiin jne... saa miusta kunnollisen kuvan:) Sanoin Ploylle, et meidan pitaa kylla lahtee siella kaymaan joku toinen kertakin, kylla nop herrat unohtuu kun tuommoisia helmia nakee!!! no mut se siita...

Tanaan tulin siis toihin, Ploy pisti kaikki kengat alennukseen... myy kaikki pois 199 et voi ostaa sit uuden malliston. eilen illalla miekin innostuin ja ostin kolmet kengat... yhet semmoset aika makeet kultaiset korkkarit.. ne oli aika korkeetkin, mut eilen mie niita testasin ja ihan hyva niilla oli tanssuta ;) Pitaa miun rueta miettimaan et miten mie saan tuotua kaikki tavarat sit takaisin suomeen... ei oo enaa nimittain kun vahan reilut pari kuukautta aikaa olla taalla.. niin se aika kulkee akkia ja ens kuun alussa pitaa lahtee visa runillekkin..mut ompa  sitten sekin hoidettu, saa olla pari kuukautta taas rauhassa!

Muuten en tiia onko taalla mitaan ihmeita tapahtunut, mita en nyt ois muistanu raportoida... ei varmaankaan. Tai siis paljonkin taalla aina tapahtuu... aika paljon olen taas saanut uusia kavereita, kaikkien nimia ei todellakaan voi muistaa kun niita on jo niin paljon ja nimet on niin hassuja.. Mut kiva on kun kulkee melkein missa vaan ni aina tulee joku tuttu vastaan, tai joku huutaa miun nimea kaytavalla, aika varma voi olla et se oon mie, ei hirveen montaa hannaa ole tullut vastaan nailla poluilla! Tanaankin taywinin pomo huuteli minnuu jankkarin kaytavalla. Sit se kovasti selitti miulle jotain, mut meilla oli valitettavasti semmonen pienen kaltainen kieli muuri, en ihan kauheesti ymmartany mita se selitti kun puhui miullle vain thaikkua, jostan menemisesta se puhui mut siihen se sitten jaikin!! Nyt on opettelukin jaanyt vahemmalle, on ollut niin kiirus ;) Mut terkkuja kaikille sinne kylmaan suomeen ja Miikulle kiitokset kuvista, oli tosi piristavaa saada vahan kuvia milta siella suomessa nayttaa ;)