Joo, nyt on taas vahan virkeempi olotila... on  nimittain tullut nukuttua suhteellisen hyvin. Joka yo olen nukkunut ainakin kymmenen tuntia ja melkein joka paiva jossain valissa olen pienet paikkaritkin ottanu. Tanaan ja kuten myos eilen, kavin rannalla lenkilla. Aamulla en jaksanu herata tarpeeksi ajoissa, joten kavin ensin aukaisemassa kaupan ja kavin myos postissa, piti pistaa tavaraa tulemaan sinne suomeen, kolme pakettia lahetinkin... yksi niista painoi melkein viisitoista kiloa... ihan kiva ois tietaa mita suomesta tanne semmoisen lahettaminen maksaisi. Taalta sinne maksoi 113 egee... ja se tulee nyt kahdessa viikossa, vahan halvemmalla ois saanu lahetettya jos sen ois pistany tulemaan laivalla, mut se ois kestany kolme kuukautta. Joo, mut siis aamujuttujen jalkeen ajelin takaisin kotia, pistin piksat paalle ja suuntasin kohti rantaa... siella sitten kappailin rannan ees ja taas ja sit lahin kotia.  Kavin suihkussa ja aattelin et ihan pikkaisen lotkoan ja katon telkkua... no herasin sitten viiden aikaan... eli olin nukkunu kaksi -kolme tuntia... en muista mihin aikaan tulin takaisin lenkilta. Mut sit ei kylla vasyttany enaa yhtaan ja nytkin on virkee olotila. Tanaan olen hoitanut monenlaisia asioita, tosiaan sain kaytya siella postissa ja sitten pistin myos kyselyn tyopaikastakin menemaan... mut katotaan jos vastaavat ni sitten kerron lisaa. Oli vaan vahan tuskaa kirjoittaa enkuksi... kyllahan sit puhuu taalla ihan hyvin, mut sit sen kirjoittaminen ja se et sanat menis oikein pain ja oikeeseen kohtaan, ni auts! Mut yrittanytta ei laiteta... jos ei kokeile ni ei voi voittaakkaan!!!

Eilen tilailin porukoille lennot taalla thaimaassa. Ja itelleni paluun bangkokista... omalla kohdalla iski piheys... pitaa saada rahat riittamaan aika monta kuukautta, ni pitaa vahan kattoa mihin sita oikeen pistaa... no miun meno lento ois ollu reilut 30 egee... ni en sitten raaskinu ostaa sita... joten menen 12 tuntia bussissa joka on melkein kympin halvempi. Mut taalla se on vaan iso raha, vaikka kuulostaa tosi hassulta! Ja kun otan yo bussin, ni voin nukkua siina, joten ei tarvii miettia siihen mitaan ja mie saan kuitenkin nukuttua kun ne VIP bussit on tosi hyvia.. pitaa nyt sit yrittaa muistaa ottaa kuva siita. Sitten aamusella olen siis Bangkokissa ja tarkoitus ois sitten menna hakemaan viisumiin se leima, et saan olla taalla viela kuukauden verran... sit sen jalkeen poistun maasta, joten saan olla taas kaksi kuukautta ja sitten taas leimalle... Sit varmaankin vierailen siella Hua Hinissa, viela ei ole mitaan tietoa missa mie majoittuisin, mut eikohan jotain loydy. Aattelin et voisin tietty menna hengaamaan vaikka sinne khaosan roadille.. se vois olla mukava paikka viettaa aikaa bangkokissa. Ja sit miun pitaa kayda kattomassa yhtia juttuja yhelle kaverille myos. Joten enkohan mie jotain tekemista loyda, miulla onkin nyt ekaa kertaa aikaa olla oikeesti pitkaan bangkokissa. Harmi kun siella ei oo nyt yhtaan kaveria, joten vois olla jonkun nurkissa, eika tartteis ottaa hotellia.. mut ei oo.. Tai siis Nain vanhemmat on ja sen aiti ois varmaan iki onnellinen jos menisin niille, mut se ei puhu ollenkaan enkkua.. joten vois olla vahan vaikeeta ja sit ois se vahan outoo et menisin yksin kaverin porukoille... Varmaan Nain tyttoystavakin ihmettelis et mita hitsia. Viimeks kun tapasin nain aidin taalla phuketissa, se oli niin ihana se vaan hopotti miulle jotain ja halas monta kertaa... ja mie en tietty ymmartany yhtaan mitaan!!! Mut iloselta se ainakin naytti, varmaan satti minua minka kerkis ja hymyili, ni mie luulin et on iloinen ;) No ei vaineskaan...

Ai niin Tiinulle piti ilmoittaa milloin porukat tulee ja menee... eli tuleevat tanne 8.3 ja lahteevat taalta 20.3.. Ja mie olen siis 3.3-10.3 Bangkok-Hua Hin akselilla.. ihanaa ois kayda vaikka Chian Maissa, mut jotenkin yksin sinne asti lahteminen ei vaan nappaa.. siina ois kylla hyvin aikaa ja oisin jo puolessa valissa... mut pitas saada joku kaveri mukaan ni sit vois menna. Pitaa nyt siis alkaa metsastaa reissu kaveria... ja mahdollisesti tietysti komeaa ja sopoa.. siis mies puolista ;) Se se oiskin kun menisin aitia ja isia vastaan jonkun miekkosen kanssa... jarkyttyisivat viela ;) No jarkyttyyvat kun tuleevat tanne, kun suunnilleen kaikki alkaa tuntee miut ja kuljen missa vain, joku moikkaa tai kysyy kuinka voin jne.. mut se on ihan mukavaa... ompahan jaanyt ihmisten mieleen ;) Mut nyt mie lahen lukemaan viela uutiset ja sitten palaan kaupalle... tanaan tekis mieli menna b&q syomaan... pitaa kysella haluisko joku lahtee miun  kaa...mut se on moro sano poro!!! Parjailkaa, pusut ja halit!!!