Siis oikeesti... mie kavelin tanaan rannalla.. ja mie nain siis aivan jumalaisen miehen!!! Miikku taa oli paljon komeempi kuin umbrella mies!! Ja nain mie yks paiva kamalallakin ihan tosi komeen miehen, sai vaan vahan miinusta valkoisista uimahousuista, niista mie en oikein digannu... mut muuten oli niin namu, et ohhoh!!! Niin siis mie olen ollut oikein kiireinen, kun mie oon vaan kayny bongailemassa komistuksia ja sit joku viela kysyy et viihdynko mie taalla!!! Joo-o viihdyn kylla ;) No joo, oon mie tehnyt muutakin.. miut pyydettiin eilen syomaan. Pitas lahtee se on varmaan intiasta tai chasmirista... lupas teha miulle sikalaista ruokaa... mie en kylla viela suostunut, kovasti yritti vaittaa et ihan kaverina vaan, mut niista kun ei ikina tiia, ni vahan varauksella suhtaudun. Ihan mukava tyyppi, mut ei yhtaan miun tyylia. Ja varmaan vanha kuin taivas.. :) No ei nyt ihan... mut en oikeen tiia et pitasko menna, vai olla menematta. Mut kattoo nyt, tanaan ois pitany lahtee, mut mie kylla taidan keksii jonkun syyn et ei tarvii menna.

26. paiva tata kuuta lahetaan varmaan Ployn kanssa kaymaan chumponissa, voi olla et vuokrataan auto ja mennaan silla. Mut kattoo nyt mita semmoisen vuokraaminen maksais ja miten se ois jarkevinta tehda. Ployn pitaa kayda siella juttelemassa jonkun kanssa, joka paattaa sitten kelle lapset menee. Ja ehka mie voisin nahda sit Ployn lapsukaisetkin... ei sita ikina tiia. Ja mie sain varattua meille porukoitten kanssa majoituksen bangkokiin. Ollaan nyt sitten 4 tahden hotellissa aitin ja isin kanssa kaksi yota, sitten paasevat miun tahdettomaan hotelliin tanne phukettiin.

Mitas muuta miulle ois tapahtunu... tai mita oisin tehnyt.. ei nyt oikein tule mieleen. Joka kerta kun naan taalla jotain pikku lapsosia, tulee ihan Artturi mieleen. Tanaan kaytiin ostamassa ruokaa ja siina kassalla oli aiti pojan kanssa ja poika rupes pusuttelemaan aitiaan, ihan niin kuin Arttu aina tekee!!! Kummatatilla on ikava niita pusuja!!! Ei noita pusuja ole nyt pitkaan aikaan saanut muutenkaan... iltasuukotkin on jaanyt vahille, kun meni valit sen orvelon kanssa ihan kokonaan. Mie nain sita taas yks paiva, mut en ees moikannu, ajoin vaan ihan sairaan kovaa miun finolla ohi!! Pai leo!!! Niin mie oon oppina pikkasen lisaa thaikkua... mie osaan sanoa, et menen kotiin ja menen nukkumaan, mennaan nopeesti, mennaan silleen normaalilla vauhdilla... mitas muuta... anteeksi... kaikkee semmosta pienta. Joka paiva joutuu muutaman kerran kuuntelemaan kun joku puhuu siulle pelkkaa thaikkua ja sitten yritat ymmartaa ja et ymmarra kuitenkaan mitaan... eilen tappelivat ravintolassa miun iasta, kun oltiin ostamassa ruokaa.. olin kuulemma 23 talla kertaa eika kukaan uskonu et olen 25 meinasin korjata et kohta 26.. mut sit aattelin et tulee vaan lisaa kinaa toisille ;) mut nyt taa lahtee kattomaan viela uutiset... ;) heipo dei!!!