Tanaan on ollut kiva paiva. Aamulla kun herailin tulin taas patongille avaamaan kauppaa, mut Thung oli kerenny jo avata vaikka olin tasalta perilla. No lahin sitten lenkkeilemaan, kaksi tuntia hilppasin ees sun taas rantaa... ihan hyvaa liikuntaa, kun hiekka antaa viela periks ihan kivasti. No tanaan siella ei nakyny mitaan ihmeellista... tai siis semmosia ihan hurjia komistuksia, semmosia ihan tavallisia miekkosia ;)

Lenkin jalkeen menin sitten kotosalle ja kattelin vahan telkkua ja en tainnut teha mitaan ihmeellista. Sitten tulin tanne ja puolessa valissa piti viela pysahtya, kun alkoi sataa vetta, vahan aikaa piti odotella ja sitten pystyi taas jatkamaan matkaa. No sitten tulin nettiin ja juttelin Marin ja Artturin kanssa... oli kiva nahda koko Kahkos perhetta! Artturi naytti kasvaneen paljon. Ja oli ihan hassua, kun naytti miulle korttia minka mie lahetin, on kuulemma ollu jemma nimisessa paikassa Artulla ;) Sitten kavin taas vaihteeks kavelemassa ja nytten olen taas netissa, Ploy tuli juttelemaan Jukan kaa,  ni mie nyt samalla sitten tarkistelen posteja ja luen uutisia.

Tanaan miun ois pitany menna sen yhen kanssa syomaan, mut mie sanoin sille valkoisen valheen ja kerroin et Ploy on sopinu meille illaksi muuta tekemista, joten en valitettavasti paase. Ja nyt sitten aion olla hirmu kiireinen, et en vaan kerkee sen kaa syomaan milloinkaan... mut kun toinen niin kovasti intoilee, ni ois ihan kauheeta sanoa, et hei kuule kun minnuu ei vahempaa vois kiinnostaa... ni en mie vaan voi tehda niin!

Muuten mies rintamalla on ollut hiljaista, mita nyt vartijat vahan silmaa iskeneet (on muuten sama joka kysyi sillon viimeks kun olin ni puhelin numeroa) mut muuten ei oo ollu mitaan ihmeellista, ainakaan miun muistaakseni!

Mites Anttilan jengi, tuliko kortti perille...? Oliko hyva..? Siina kuvassa mie naytin viela aika valkeelta... mut nyt kuulemma naytan jo ruskeelta :) Mut kirjoitelkaa kommentteja mita sinne muutenkin kuuluu... kun mie vaan yksi puolisesti taalla hopisen, enka tieda hirveen paljon mita siella tapahtuu... Sanna, onko teidan neiti kasvanut kovasti? Hannele, miten teidan pikkumiehet voi? Jaana, miten pilkkikisojen suunnittelu menee? jne.. kysymyksia ois miljoona... ja vaikka kelle... Mut kirjoitelkaa tosiaan ni sitten miekin pysyn vahan karryilla mita sinne kuuluu!

Mie oottelen innolla jo miun Bangkokin matkaa... aattelin kayda varjaamassa hiukset... pitasko vetaa mustaks ja sitten ne ruskeet piilarit, ni meen kohta ihan thaikusta! No ei vaineskaan, ihan jos vaikka tuon juurikasvun sais pois ni mie oisin ihan super onnellinen! Mut se on bagnkokissa halvempaa kun taalla, ni siks olen oottanu sinne menoa. Sita ennen meilla on varmaan bileet tiedossa, pikku ja isolla Taalla on synttarit, ni kaydaan varmaan juhlimassa sitten. On kuulemma karaokea ja kaikkea... mie en viela ole ollutkaan karaokessa... voisin sanoo et on varmaan aika mielenkiintoinen, laulaavat nimittain thaikuksi!!! Mut mie en ehka haluu menna kokeilemaan, taidan tyytya seuraamaan ihan sivusta vaan ;) Mut nyt mie menen kattomaan viela postin ja sitten kauppaa sulkemaan ;) Pusut ja halit kaikille sinne!!!