No nyt on sitten kokeiltu autoilu thaimaassa ;) Ja ihan kivastihhan se menikin. Ajelin semmosen 1000km... kaytiin Ployn kanssa chumponissa, sen piti kayda tapaamassa siella vahan niin kuin meidan lastenvalvojaa. Ja samalla kaytiin sitten Ployn kaverin Oin luona. Lahettiin iltasella Phuketista ja oltiin sitten Ranoongissa kahden jalkeen yolla. Nukuttiin Oin kotona, oikein  viehattava thai koti. Ihan semmonen vahan erilainen kuin mita esim. miun thai koti. Siella oli semmonen sementtinen lattia joka paikassa, ei laattoja tai semmosia. Ja sitten vessassa oli vain ainoastaan semmonen reika ja jalanjalet... suihkua ei ollu, vesi tuli semmoiseen astiaan ja siita sitten sai ottaa kauhalla vetta paallensa. Mut sekin oli kylmaa. Keittio oli tosi iso, kaasuliesi jne... mut silti se koti oli oikein viihtyisa ja varmaan kodin emanta teki siita niin lampoisen. Siella sitten nukuttiin Ployn kanssa siskon pedissa lattialla, semmosella pienella vai sanoisko et ohuella alustalla, mut nukutti ihan hirmu hyvin ;). Ja hassuinta oli, koska oltiin melkein vuorilla ja maaseudulla, siella ei ollut yhtaan otokkaa vaikka siella oli koloja jos jonkin verran... mut ei ollu vaikka minnuu etukateen niista varoitettiinkin! Mut siella oli semmoinen aivan ihana pieni kissan pentu, mie meinasin sen kaapata mukaani. Semmonen musta sopolainen, se oli ihana leikki koko ajan ja jos ei leikkiny, ni sitten nukkui jossain kappyrassa. Sylissakin viihtyi ihan hyvin, mie kavin aina valilla sen sielta kaappaamassa ;)

Siella sitten myos ajeltiin ees sun taas kun Ployn piti menna paikasta toiseen kun se hoiti niita asioita. Kaytiin myos markkinoilla, ostettin ruokaa joka oli paljon halvempaa kuin phuketissa. Mitas muuta myo siella tehtiin, ei varmaan ihmeita. Mennaan sinne uudestaan parin kuukauden paasta, ni sitten vievat miut kuulemma vuorille Oin vanhempien luokse. Ja ne jo kysyi et voisinkos mie muuttaa sinne, taisivat tykata miusta ;)

Tanaan sitten mie olen SIIVONNUT (aiti ja isi ihan oikeasti) pesin koko asunnon ja autoin Ployta siivoamaan omansa, kun Thung ja Kik on nyt asunu siella, ni se asunto oli ihan sairaan likainen... mie en ees ymmarra miten joku voi asua semmoisessa. Sit mie pesin pyykkia, ite ekaa kertaa semmosella ei automaattisella koneella.. Sinne pistettiin pyykit, sit laskettiin vedet, sitten aineet ja sitten hurisemaan, sitten sita hurisutettiin niin pitkaan kunnes se on omasta mielesta puhasta. Sitten lasketaan letkulla vedet ulos ja sitten uudet vedet sisaan ja huuhdellaan... ja sita sitten niin pitkaan et ovat puhtaat. Sitten laitetaan koneen vieressa olevaan kuivaajaan... pyykit sinne, hattu paallee, kannet kiinni ja hurisemaan taas. Se kuivaa semmoseks vahan kosteeks asti.. mut tuli puhdasta. Taalla kun ei ole hyva tapa laittaa alusvaatteita pesulaan... kun se tarkoittaa taalla samaa et pistat jonkun pesemaan alapaasi... joten en halua niin tehda. Joten olen pessyt alusvaatteeni kasin nyt, joten ne ei tietenkaan tule niin puhtaaks kun koneessa, joten pesin ne nyt sitten koneella! Ja loput vaatteeni mie vein sitten pesulaan. On sitten bangkokin matkalle puhtaita vaatteita.

Mut semmoista olen siis taalla nyt touhuillut ja tanaan meilla on viela monta touhua edessa... mennaan taalta suoraan ostamaan markkinoilta Taalle lahja, Taalla on tanaan synttarit. Sitten mennaan kotia, otetaan suihku ja sitten alkaa armoton tallaytyminen... pitaahan sita yrittiin pistaa ittensa natiksi ;) Ja sitten lahetaan juhlimaan Taan synttareita, siella on kuulemma ruokaa, juomaa ja karaokea.. Niin aiti aion tanaan sitten juoda jotain alkoholillista ;) Voit pitaa tan mukaan kirjaa miten paljon tytto tissuttelee ;) no en oikeesti ole paljoo taalla kerinnyt juoda. On ollu kaikkea muuta tekemista!! Mut nyt meen viela lukemaan postit ja sitten mie meen pai baan tee kamala!!! Mie olen oppiny lisaa thaikkua!!! Pusut ja halit kaikille... ;)