No nyt on kotiin jo saatu vahan tavaraa, mita miun pitikin hankkia. Tuulettimen sain, sit ostin hyllykon, vahan kehyksia kuville ja kaikkea muuta tarpeellista. Nyt sit suurin uupuva ostos olis tollotin... mut ei sekaan mikaan ihan kauhee raha reika ole... semmonen 21 tuumainen maksaa 60-70 egee... joten semmoisen varmaankin ostan, kunhan vaan loydan mieleisen... ja samalla pitaa sit myos ostaa taso sille... ne maksaa 10-20 egee...se hyllykko jonka ostin oli 10 egee.. joten hinnat on vahan toiset kuin suomessa... miulla on nyt sit semmonen pinkki savyinen koti, ei mikaan yllatys kyllakaan... Tosin ei siella ole kuin pikku juttuja pinkkia... semmoset hienot nasu tuolit ;) Kun raahasin partsille miun tuolit ja poydan. Syotiin siella jo yks paiva b&q;ta ja oli taas niin hyvvee... et ah nam! Niin ja eilen kavin ostamassa semmoiset pinkit "jouluvalot" siis niissa on semmoiset paperinarusta tehdyt pallot, niita on paljon kuulemma pohjoisessa, mut nyt ovat vahan sit rantautuneet tannekkin. Mut kohta miulla on  tosi kiva koti, joten Miikku ihan superisti tervetuloa. Joudut nukkumaan kyl miun viekussa, mut mie hommaan siulle oman peiton kuhan vaan kerkeen ;) Niin ja Miikulle viela, et ala roudaa turhaan mitaan shampoita, saippuoita tai semmosia, miulla on kaikkee.. jos et nyt valttamatta tarvii jotain erikoista ;) mut mailaillaan vaikka viela, et mita aiot ottaa mukaan.

Taa on hyva kun taalla on ollu nyt niin lammin ja miun sisainen kello on ihan sekaisin, ni mie parjaan melkein koko paivan ilman ruokaa, kun en ees muista et pitas valilla syoda. Vedella ja diet pepsilla paasee aika pitkalle. Yks paiva olin reipas ja olin toissa. Tein nelja tuntia toita miun kaupassa. Ja sit iltasella rupesin miettimaan et miten on vahan huikka olo, no kello oli melkein yksitoista enka ollu pistanyt suuhuni mitaan muuta kuin vetta ja kokista! Tosin mie nukuin kolmeen saakka, kun vasta seiskalta kerkesin unille... jotenkin taalla vaan menee illat valvoessa, eilenkin tajusin kolmen aikaan kun tein viela kuvia kehyksiin, et helkkari kello on kolme! Sit pistin puol ysiks kellon soimaan, mut en jaksanu nousta, nousin sit kaheltatoista. Lahettiinkin sit Jukan ja Ployn kanssa rannalle. Pelailtiin palloa, juoksenneltiin ja uitiin... oli ihan super kivaa. Tuli ihan semmoinen loma fiilis, mut silleen hyvalla tavalla kun olen kuitenkin tehny toitakin enka vain lomaillu ;) Ei ollu ihan semmonen laiska paska olotila! Niin ja siihen toiden tekoon liittyy ne miun uudet tuuletkin... pitaa tanaan lahtee ostamaan kynia ja papruu ja illalla aloittaa tyot... Rupean suunnittelemaan laukkuja... Ja sit kaydaan Bangkokista ostamassa materiaalit ja Nain isa tekee ne sitten miun piirustusten mukaan nahasta! Ihan tuntuu hullulta, mut nailla nakymin  miulla on sit kohta oma laukku valikoima ;) Etten sanois et olen ihan innoissani!!! Mie voin sit vaikka pistaa sinne suomen kamaralle joitain malleja tulemaan jos vaan saahaan homma toimimaan niin kuin ollaan aateltu!

Ja myo lahtaan 22 paiva tata kuuta Ployn kanssa chumponiin, varmaankin vuokrataan auto ja Ployn kaveri tulee sit meidan kyydilla tanne... Mut jos vuokrataan auto, se meinaa et mie ajan, koska Ploylla ei ole auton ajokorttia! Siita tulikin mieleen et vuokrasin viikoks skootterin, nyt pitas sit vaan loytaa semmoinen hyva kaytetty minka voisin  ostaa... mut en oo jaksanu viela katella... Nyt paasee taas kivuttomasti liikkumaan paikasta toiseen, vaikka nyt oon aika paljon taalla kavelly, kun se vaan on niin mukavaa! Tanaan taas mieli pompsahti ihan super korkeelle, kun menin kaymaan jankkarilla ja kaikki vaan hoki et voi kun sie olet natti! Siis hei pistin puuteria, ripsivaria ja huulikiiltoa... Kuka suomessa ikina sanoo et hei sie oot kaunis!!! Ei ikina kukaan!!!! Niin ja meijan Heikin Jaanalle tiedoks, et miun kaikki kaverit taalla sanoi, et sie oot ihan tosi kaunis ;) Kylla meissa vaaleissa on siis taalla vetovoimaa. Josta tuli mieleen hassu juttu kun oltiin yks ilta tulossa patongille ja sit mietittiin kyytia ja tuli mieleen et soitetaan Emille, yks kaveri viime reissulta, ajaa tuk tukia. No niin mie sit soitin ja se oli ihan ihmeissaan et oletko se oikeesti Hanna, joo olen olen... voitko tulla hakemaan meidan kamalalta ja vieda sit patongille. Joo kylla han voi kestaa vahan aikaa. Kysyin sit et mita maksaa kyyti. Se sit kysyi et mitas sie maksat... tokasin vaan et sorppa ei taida siulta loytyy semmoisia rahoja ja et en ole myynnissa. No sit menee vahan aikaa ja se soittaa, et hei ei han voi tullakkaan, sattui pieni onnettomuus... skootteri ja tuk tuk. No mie sit et miten pieni, joku vain kuoli... se vaan siella et joo joo. Eli ei ees ymmartany mitaan mita mie sanoin! Naa on aina valilla niin hyvia sanomaan joo, joo et mie aina uskon et ne oikeesti ymmartaa minnuu, eika ne ees valttamatta tiia mista keskustellaan! Nop on sit ihan omaa luokkaa taan ymmartamisen kanssa, meilla oli yks paiva syvallinen keskustelu, puhuttiin suomea, thaita ja enkkua... eika varmaan kumpikaan ymmarrettu mitaan tai ainakaan niin et asiat ois selvinny suuntaan tai toiseen... mut ei se mitaan... mie opettelen koko ajan thaita lisaa, nyt osaan sanoa jo ole hyva, mennaan, mennaan nopeasti ja mita sanoit. Plus sit tietty ne entiset jutut... niin ja osaan tilata valkosipuli kanaa ilman riisia ;) Aika varmalla pohjalla naa miun kieliopinnot! Mut nyt mie meen kattomaan kotikatua ja sit mie en tiiakkaan mita mie teen, katotaan jos mie saisin huokuteltua tuon yhen miekkosen toitten jalkeen vaikka jonnekkin.... syomaan jos ei muuta! tammoista talla kertaa, taas vahan sekava kirjoitus, mut niin on kirjoittajakin ;) Niin ja kuvia tulee, kun saan kodin valmiiks ja kerkeen ottamaan!