Tanaan on ollut semmoinen opetus paiva;) On pitanyt vahan opettaa immeisia... ainakin siita miten sita talla maapallolla tallaillaan... no ei nyt ihan niin vakavia asioita... mut silleen pikkaisen napauttaa ja opettaa samalla. Aiti oli eilen huolissaan et pidanhan mie huolta itesta, mut joo yleensa on niin tullut tehtya... ja eikos se aina niin mene et vaikeuksien kautta kun menee, ni sit on joka kerta aina pikkasen vahvempi! Ja nyt ajattelin olla ihan extra vahva! Ja huomenna mie meen ja ostan skootterin! Mie sen vaan nyt aattelin niin... kun vuokra on kuitenkin yli 4000 kuussa siis melkein 90 egee... ni voi olla et tulee jopa halvemmaksikin ostaa... ja se ois sitten oma, ei tarviis siita huolehtia sen enempaa... niin ja nyt on taas kaikki ok, et voin laittaa sen Ployn veljen nimiin. Niin ja ensi kuussa aloitan uuden kaupan... entinen pyorii varmaan viela jonkin aikaa myos... mut sitten mie siirryn lahemmas rantaa, eli siihen jankkarin toiseen rakennukseen;)

Ja tanaan mie sain vihdoin ja viimein sen tv:n ja sain myos sen hyllykon. Sit innoissani niita kasailin... valilla meinas kadet loppua, mut hyva siita tuli ;) Vaikka mie sita vahan sovelsinkin... kun en halunnu siihen laittaa niita semmosia cd:lle tarkoitettuja juttuja.. joten nyt se on sit ihan valmis ;) Toinen mita mie vahan sovelsin oli et vaihdoin ovet toisin pain kun ne oli tarkoitettu, kun siina toisessa oli semmoinen lommo just nakyville, enka halunnu sita et se nakyy siita. Mut siita tuli tosi hyva vaikka ite sanonkin ;) Mut eikos se oo hyva, et on ite tyytyvainen... ja hei se maksoi siis 14 egee!!! Joo ja mie kavin tanaan ostaa kukkia itelleni... mie halluisin semmoisen ison puun missa on semmoisia nattia kukkia, mut mie viela mietin sita et raaskinko mie ostaa sen... se maksain 15 egee... siis suomessa jos semmosia ois, ni ne maksais ihan varmasti jotain 150 egee.. Ainakin ne oli mita katoin, niita isompi viherkasveja, ni ihan kauheissa hinnoissa. No sita kun jain viela miettimaan, ni ostin sit vaan orkideoita... nekin oli kylla vahan kalliit ;) 1.20 kpl.... ostin kaks ja nyt pitas koettaa ettia niille sit ruukut, ne oottaa orpona siella miun partsilla... Hyva oli kun kyselin, et miten niita hoidetaan. No annat niille vetta... ahaa... mielenkiintoista kukat tarvitsevat vetta ;) Joo niille kuulemma kun iltaisin vahan laittaa, ni pitas pysyy hengissa... mut toisaalta jos ne nyt sattus vaikka kuolemaankin, ni ei niin kauhee katastrofi ois ;) Toista on siella kotomaassa.

Tanaan meinasin kayda ostamassa vihdoin ja viimein itelleni sen peiton mita mie oon kayny kattomassa monena paivana... mut mie oon ihan varma et kun mie meen sinne, et sita ei enaa olekkaan ;) Ois pitany ostaa vaan sillon kun nain sen ekaa kertaa... mut eilen mie en ois saanu sita kuletettua... mie sit ajelin kotia semmosen pyykin kuivatustelineen kanssa... olin varmaan pikkasen huvittavan nakoinen sen kanssa ;) Mut kun rauhallisesti ajeli, ni eihan siina mitaan hataa ollut. Mut nyt taas riittaa taa lopina talla kertaa... mie lahen vahan tuonne kappailemaan ja sitten menen sen peiton sielta hakemaan ja jos kavis vahan viela opetustuokiota harjoittamassakin! Miikku, Girl Power vai mita!!!