Nyt voi sitten vihdoinkin kirjoittaa jotain ja kertoa muutaman asian päivän valoon ;) Elikkä tänään napsahti postissa miulle viisumi. Joten se meinaa sitä, et tämä tyttö lähtee sit uudestaan thaimaahan. 4.1.2008 lähtee lento aamulla! Ja sit se on taas menoa. Heit käteen pitää sanoa, ei ole ketään kuka minua siellä odoittaisi, jos ei nyt sit ihan kavereita lasketa. Mut on siellä jotain mikä minua odottaa, nimittäin minun oma kauppani! Ostin siellä ollessani kaupan, tai pienen shopin. Siinä myydään laukkuja, vöitä ja lompakoita. Se sijaitsee phuketissa, patong beachilla jungleyon ostoskeskuksessa. Miulla on se nytkin siellä jo pyörimässä, Ployn veljen vaimo Kik on miulla siellä töissä. Itsehhän mie en siis saa töitä siellä tehdä kun menen sinne, mut omistaa kyllä saan :). Kun mie silloin siellä ollessa kirjoitin et oltiin shoppailemassa, ni ostelin semmoset 400 laukkua ja siihen kaikki muut päälle... sillä mie siellä niin kovin shoppailin!

Tarkoitus ois sitten päästä jonnekkin opiskelemaan, jos vaikka thai kielen oppisi ja voisihna sitä vaikka jotain muutakin opiskella jos vaan paikan saisi. Ja sitten tietty jos tuttuja tulee käymään ni aina voisi jeesata ja neuvoa jos jotain jeesiä joku tarttee! Tarkoitus on olla nyt ekalla erää kesäkuuhun ja sitten tulla takaste. Heinäkuun lopussa sit jos vaikka lähtis takaisin jos siellä on viihtynyt hyvin :).Ukilla on synttärit kesäkuussa ni haluun ehottomasti tulla ukin synttäreille, ukki täyttää komeat 90-vuotta!

Mut nyt siis fiilis on aivan mahtava!!! Muuta ei vaan voi sanoa! Ja pikkaisen pelottaa kun huomenna pitää mennä pomolle kertomaan vähän miun ajatuksista ja suunnitelmista! Mut toivotaan et kaikki menee hyvin! Ja hei muutama kuukaus ja mie oon takaisin siellä lämpimässä!!! Ihan mahtavaa!!!