No nyt voi sanoa, et alkaa olla loma lopussa. Huomenna vuokraemanta tulee hakemaan meidat neljan maissa ja vie sitten lentokentalle... sitten se alkaakin olla jo menoa... Lennellaan ensin bangkokiin ja sielta sitten wienin kautta helsinkiin. Olen sit torstaina helsingissa, sielta sitten menen ksvaisemaan tampereen suunnalla ja sit lauantakina tytot tulee miut hakemaan ja mennaan yhessa jkylaan. Sielta sitten sunnuntakina kotiin! Ihan kylla tuntuu hullulta edes ajatella koko asiaa, se on ollut aina niin kaukainen.

Eilen viettettiin pieni muotoisia laksiaisia... kaytiin kavereitten kanssa syomassa, meita oli kaksitoista henkea. Puolet joi olutta ruuan kanssa, loput limskaa... kaytiin siis seisovassa poydassa syomassa... koko lysti oli kaikkineen 36 egee...ei mitenkaan paha... suomessa silla rahalla ei soisi edes yks ihminen jos juo olutta... miekin olen taalla oppinu pahalle tavalle ja juon joskus jopa olutta... eika se enaa ees niin pahalta maistu... mut kyl mie silti olen sidukka ihminen... ootan ihan et saan maistaa ihan pikkasen golden capin omppu lightia... :) Oluen jalkeen maistuu varmaan aikaste hyvalta... Ruokailun jalkeen muu porukka lahti kotiinsa, mut myo ainon, jukan ja ployn kanssa lahettiin sitten viela baariin! Ja oli kylla ihan huippu ilta, tanssittiin paat markina aamu viiteen saakka. Sielta mentiin sitten kotia ja kotona saatiin loistava idea lahtee viela rannalle kattelemaan tahtia. Hurautettiin sit rantaan ja kateltiin tahtia, kunnes aurinko armas nousi...sit alko olla aika vilu, kun oli paalla vain bile vaatteet, niin ja miusta on tullu taalla ihan vilu kissa... aina iltaisin minnuu kylmaa ihan sairaana... joten voipi suomesssa neitilla olla vahan kylma! Sit lahettiin Ainon kaa kotia, Jukka ja Ploy oli nukahtanu, joten ei viititty herattaa. Nukuin semmosen pari tuntia ja sit tanaan ollaan siivoiltu ja pakkailtu. Niin ja vahan aikaa makasin meidan pihalla, mut oli niin kuuma et ei pitkaan viihtyny... Sit ajeltiin tanne, piti hoitaa muutama asia ja illalla teha viimeiset shoppailut ja sit kaydaan hienosti syomassa iltasella. Huomenna sit on tarkoitus ottaa aika rennosti, kayda heittamassa hyvastit kavereille ja sitten menna kotia oottelemaan Nutsaraa. Mie voin vaan kuvitella et huomenna on neitilla vahan tippa linssissa koko paivan... mut ehka se siita...

Mie kirjoittelen blogia viela jonkin verran kotiin menon jalkeen... ja jos asiat meneen niin kuin mie oon aatellu, ni voin sitten ehka kertoa jotain lisaa miun suunnitelmista ;) Mut nyt mie lahen nauttimaan viimeisista loma hetkistani! Ja ottamaan kaiken irti tuosta lampimasta ihanasta ilmasta... jota ikavoin varmasti ihan hirmuisesti... samoin kuin kaikkia naita ihania immeisia... Ployta, Jukkaa, Naita, Kaita, Nopia, Tungia, Kikia, Kengia jne... ja niita vartijoita jotka joka paiva iskee silmaa tai kysyy puhelin  numbaa jne...  Aino lahettaa kaikille paljon terkkuja!!! Kohta nahdaan hanipuppelit!!!