Ihan oikeesti, kyllä täällä on tosi kylmä! No miulla ei tietenkään ole talvivaatteita vielä, ne on kyllä tulossa. Mut olen nyt sit kaksi päivää ollu laina vaatteissa ja kävin jo ostamassa villapaidan kun oli niin kylmä. Voi tuntua hullulta, mut olin lasten kanssa ulkona, miulla oli kahet housut päällä, kolme paitaa ja villakangastakki ja mie olin ihan jäässä. Et voi olla et tottuminen vie aikansa.. nyt pitää vaan vähän enemmän pukea päälle. Ihan on muuten kauheen outoo kirjoittaa kun täällä on jo ääkköset.. ja on tottunut kirjoittamaan ilman niitä.
Lennot meni siis ihan hyvin, ensimmäinen joka lähti phuketista oli 45 minsaa myöhässä. No onneks meillä oli aikaa varattu bangkokiin ihan reilusti ja kun päästiin kentälle, todettiin et aikaa oli ihan tosi reilusti! Lento oli nimittäin melkein neljä tuntia myöhässä... check in kesti ihan tajuttoman pitkään, kun kaikille piti katsoa uudet jatkolennot... no me sitten saatiin kymmenen minuuttia oman lennon jälkeen lähtevä lento suomeen. Shoppailtiin sitten bangkokissa, ja voisin sanoa et oli muuten hieno kenttä!!! Tosi upeita kauppoja ja niitä oli ihan älyttömästi! Ei myö kyl ostettu kuin tuliais namuja, mut kiva niitä kauppoja oli kierrellä. Kun oltiin kentällä, ni Jukka soitti miulle ja kysyi et mihin mie laitoin miun kenkä pussin, jota en viittinyt kantaa suomeen, kun oli pelkkiä kesäkenkiä ja korkkareita.. no sanoin et jätin ne siihen oven viereen et pistää siitä ne sitten talteen... no Jukka sit vaan et ei täällä vaan ole mitään! Sit kysyi, et eihän Aino vaan vahingossa vieny niitä roskiin, kun vei siitä läheltä roskat... no kysyin sit Ainolta ja sanoi et kaikki pussit vei siitä oven suusta.. no ei kun Jukka tonkemaan roskiksi ja kattomaan onko miun korkkarit ja addun kengät kaikki roskiksessa vielä. Siellä kun monesti pullojen/muovin kerääjät käyvät kattomassa roskiksia aika usein, ois voinu olla aika ilosia ihmisiä ku ois löytynyt muutaman adidaksen kengät sekä siihen päälle neljät muut kengät :) No mut ei ollu kukaan kerinny niitä sieltä pelastaa, joten Jukka dyykkasi ne sitten sieltä talteen... Kentällä käytiin myös syömässä... meillä oli lentoyhtiöltä saadut kuuden euron ruokakupongit.. syötiin sit ittemme ähkyyn... ja puoliakaan ruuista ei ees jaksettu syödä... siinä se aika sit kului aika nopeesti ja olikin lähdön aika! Lento oli ihan kohtuullisen pitkä... mut meni ihan kivasti nukkuessa... valitettavaa löytyy myös, kun miun tuolissa ollu telkkari ei toiminu, ei sitten voinu kattoa telkkua oikeestaan ollenkaan.. no mut nukkuminen oli ihan positiivinen juttu! Wieniin  saavuttaessa luultiin, et meillä on hirmuinen kiirus, mut meidän lento olikin myöhässä taas kerran, joten ei ollu mitään hätää silloinkaan.. Sekin lento meni melkein uinuessa... jotenkin vaan väsyttää ihan hirmuisesti..helsingistä sit menin bussilla tikkurilaan, jossa oottelin junaa, joka sekin oli myöhässä! Junalla menin tampereelle, missä vaihdoin junaa... sekin oli mielenkiintoinen operaatio, kahdeksan minuuttia aikaa ja varmaan neljäkymmentä kiloa tavaraa mukana.. oli neitillä vähän kiirus! Mut perille pääsin ja Tuukka ja Kirsi olikin minnuu sit vammalassa vastassa... Nyt olen tampereella ja oottelen et Jaana ja Mia tulee miut täältä noutamaan..
Vähän on pientä flunssan poikasta ilmassa, mut ei kait se ihmekkään ole näin kylmässä säässä... jonkin verran on kyl jo ikävä thaimaan kotiin ja sitten myös niitä immeisiä siellä.. tuli kuitenkin vietettyä melkein 24-7 vietettyä aikaa heidän kanssaan... no nyt on sit ankara pohtiminen et mitä mie laittaisin niille sinne joululahjaks kun voisin porukoitten mukana pistää paketit menemään... mut nyt mie lähen pistämään kaikki pitkät vaatteet päälle mitä mie vaan löydän... ja pakkaan loput tavarat ja tytöt varmaan kohta tuleekin... sit on halitus aika... ;)