Tanaan on sitten Jukan synttaripaiva. Eilen oltiin tosiaan siella sea food par B Q niin kuin se oikeesti taalla ilmeisesti ilmaistaan... Oli taas kerran ihan tajuttoman hyvaa ruokaa, nyt tama oli vahan isompi paikka missa aiemmin ollaan oltu. Se seisova poyta maksoi 2 egee per naama. Ja siella oli sitten vaikka mita. Maistelin jotain meresta tulevaa, en kylla osaa sanoa mita se oli mut epaillyttavalta se naytti. No mut kun toiset patisti ni piti maistaa. Ei se maistunu oikeen millekkaan, mut en silti siita tykanny! Nop joutui sitten syomaan sen... tosin sekaan ei tykanny. Poydan toinen puoli oli sita mielta et se oli herkkua. Meita oli siis Jukka ja Ploy, Nai ja Nain tyttoystava, kenkakaupan tytto ja sen mies, sitten toinen kenkakaupan tytto ja mie ja Nop. Katkaravut oli taas ihan sairaan hyvia ;) ja nyt siella oli kaikkee muutakin... kuten kevatkaaryleita ja jotain nugettien tyylisia, vartaita, makkaroita jne... ja lihaakin oli vaikka minkalaista, maksoja, kanaa, nautaa, sikaa ja kalaa.. Ja sitten tietty simpukoita ja muita erikoisuuksia. Ihan kaikkea en kylla suostunut maistamaan. Ja aina jos oli joku outo juttu ja mie en tykanny, ni ei kun natisti vierustoverin lautaselle, ja ole hyva! Mut suurin osa niista oli kylla tosi hyvia. Siihen kuului myos jalkkari ja hedelmia, nekin sai kayda sielta seisovasta poydasta. Sitten siella paikalla oli live bandi... no musiikista en mene sanomaan mitaan, ehka se ei ollut minun makuuni mutta olihan se idyllista! Niin ja sitten juomaksi tuli olutta, vetta ja limsaa, koko lysti yhdeksalta hengelta maksoi miun ymmarryksen mukaan 32 egee.. tosin jostain kumman syysta mie en saanu maksaa mitaan. Istuttiin syomassa varmaan pari kolme tuntia. Kun kello loi kaksitoista, bandi aloitti soittamaan happy birthday songia Jukalle. Nai kavi ostamassa semmoisen pienen kakun minka sitten tarjoilijat toivat kynttiloitten kera poytaan. Ja sen syominen olikin sitten yksi ohjelma. Eli ensin kaikki vieraat syottivat kakkua Jukalle. Sen jalkeen Jukka syotti kaikille vieraille, niin kuulemma tehdaan jos on niin pieni kakku etta sita ei voida jakaa. Sen jalkeen loput sitten sotkettiin toisten naamaan... siita mie en ihan paassy perille et mika traditio se oli, mut niin vaan ne teki!

Syomisen jalkeen jatkettiin sitten iltaa viela meidan kotia lahella olevaan baariin... baarit onkin mielenkiintoisia. Siella ne tytot tanssi poydilla siis ihan vaatteet paalla, se on semmoinen kiltti baari! Ja siis tytothan saavat juoda siella. Eli tarkoitus on saada asiakas tarjoamaan juoman, tytot saa siita itse sitten puolet rahoista, joten nain voi paasta hyvillekkin tienesteille. No Ploy on ennen tyoskennelly kyseisessa paikassa ja se pomo oli paikalla, kutsui sitten Ploynkin sinne tanssimaan... minnuukin pyydettiin mut kieltaydyin jostaan kummansyysta! Aattelin et miun lanteet ei ehka ole ihan yhta notkeet kuin niitten muitten tyttojen! Oli kylla hauskaa taas kerran! Varmaan kaikki aattelee, et taalla kaikki baarit on jotain ilotytto baareja, mut ei se ihan niin mene. Tuossa nimenomaisessa paikassa tytoilla pitaa olla tyopaidat paalla ja housuissa ja hameessa on rajoitukset kuin lyhyita ne saa olla! Nimittain taalla aina valilla nakyy et tytot eivat varmaan ole muistaneet laittaa muuta kuin alusvaatteet paalle! Joten kun mie olin kauhistunu elamaa lyhyemmasta hameesta, se onkin joittenkin mittapuitten mukaan oikein pitka ;)

Tanaan sitten nukutti ihan kunnolla, mie vahan epailen et miulla saattaa olla kuumetta. Nukuin nimittain melkein kahteen saakka, kello oli ysilta soimassa, mut en kylla kuullut yhtaan mitaan. Ja nyt on kylmany koko illan ja paa on ihan outo! JA valilla aina vahan pyorryttaa. Mut jospa se vaikka menis tasta ohi! Niin ja kavin mie paivalla rannalla, luin niin innoissani kirjaa etten tajunnu melkein lahtee kotia, sit alkoi pimea tulla joten oli pakko poistua. Vuokranantajankin tapasin tanaan, samalla kyselin reissuista phi phille... voi kuulemma raataloida miulle mimmosen reissun haluan, joten kun tulen hua hinista soitan saralle ekana et voin sitten lahtea taas uudestaan reissuamaan ;) Saralla on siis matkatoimisto taalla, joten luulisin et saan ihan hyvaan hintaan retken sielta kautta ;) Mut nyt ei enaa ajatus juokse... pitaa varmaan lahtee unille...

Niin piti viela sanoa siita Jukan lahjasta, se oli menestys! Ostin jukalle semmosen doraemon kellon, pinki tietysti. Taalla kaikki on ihan hulluna doranemoniin, taalla on vaikka mita tavaraa siihen sarjaan, se on vahan niin kuin hello kitty tai spiderman... Sitten oli semmoinen hullu kortti missa oli kaksi semmoista apina pinnia mukana, voi vaikka laittaa hiuksensa niilla kiinni. Ja sitten kun Ploylla on seuraavan kerran vapaata lahetaan kaikki yhessa kattomaan Phuket Fantasea showta... ja syodaan siina sitten samalla ;) Semmoset lahjukset, naytti olevan ihan mieleen... :) Mut nyt unille..