Jaahas, taalla sita sitten taas ollaan. Ja niin kuten otsikko kertoo... se on nyt sitten pommiuhan paikka, kun ei sita tsunamia sitten tullutkaan. Tuossa ostoskeskuksessa missa Ploylla ja Jukalla on shoppi on nyt sit pommiuhka. Se on ollu nyt kolme paivaa... sen takia niita skoottereita ei saa ajaa sinne sisalle... kun ne pelkaa et joku vie sinne pommin. Se on nyt sit koko parkkihalli tyhjana ja kaikki pyorat on ulkona ja parkkipaikan etsinta on aina oma hommansa! Kaikki rokskikset on viety pois kun pelkaavat et joku pistaa sinne pommin. Ja turvamiehet on ovilla tarkastamassa, mut sekin miten siut tarkastetaan riippuu siita minka verran hymyilet, semmoiseen tulokseen mie oon tullu. Sama oli kun poliisi pysaytti ja kysyi ajokorttia, rupesin kaivamaan laukkua, ni sanoi joo mene vaan! En mie ees nayttany sita, mut se olikin et onko siulla vai ei. No onhan miulla, no ei sita sitten tarvii nayttaa... Et semmosta, vahan hassua ainankin kun vertaa suomen viranomaisten toimintaan... no tietty olisihan se hyva et taallakin ois liikenteen kanssa jotkut asiat niin kuin suomessa... mut silti!
Muuten sitten on menny nyt pari paivaa vahan sekaisissa tunnelmissa... kuten varmaan rivien valista on voinut lukea, ni taalla jotain sapinaa on ollut. No nyt se sapina on sitten loppu! Mie eilen sanelin ehdot ja kun ne eivat vaan nyt toteutuneet, ni ilmotin sitten et taa on nyt sitten tassa. Kuulostaa et mie oisin ihan hirvee hitleri... mut siis ne oli ihan semmosia perus asioita mitka pitaa olla kunnossa jos meinaa olla toisen kanssa yhessa... ja kun toinen ei nyt niihin voinut muovautua, ni saa sitten olla! Vahan on semmonen surullinen fiilis, mut eteen pain sanoi mummo lumessa! Ja taitaa tuo toinenkin karsia ihan yhta paljon... mut asiat ei vaan aina oo niin helppoja... ja sitten kun on kaksi eri kulttuuria, kaksi eri kielta ja kolmas molemmille ns. vieras kieli milla voi jotenkuten kommunikoida, ni tietaahan sen mita se sitten on. Aika hyvin toista alkoi jo ymmartaa, vaikka hirveesti ei enkkua puhunutkaan, mut kova yritys ainakin oli. Ja opinhan miekin vahan thaikkua... olen tosi ylpee kun osaan olla ihan extra vihainen thaiksi! Sita on tullu muutaman paivan aikana kaytettya muutaman kerran... No mut se siita... se oli semmoinen tarina se sitten... kaverit jo naljaili et mie voisin saippuasarjan kirjoittaa kaikista tapahtumista taalla.. ja siita tulisikin tosi hyva tarina! Vahan kehiteltiin jo roolihahmojakin... ;) Ja kaikillahan pitaa olla joku ongelma... miulle lankesi mielenhallinta ongelmat ;) Olen kuulemma ollut hoidossakin jne... Jukka myy sitten taman tarinan seiskaan jne... no pitaa sita vitsia yrittaa vaantaa vakavistakin asioista!
Tanaan tajusin et aika taalla alkaa loppua, melkein kuukauden paasta mie oon jo takaisin suomessa. Eilen vuokranantaja oli soittanu Ploylle ja kysyny haluunko olla viela toisen kuukauden, kun kuukausi on jo kulunu. No otin toisen kuukauden ja nyt on enaa kuukausi aikaa taalla.. okei on se tietylla tavalla pitka aika, mut kun aika taalla kuluu niin nopsaa, ni se ei silleen oo pitka aika... kylla tanne on pakko paasta uudestaankin... katotaan nyt sitten et miten pysyvasti tanne on sit seuraavalla kerralla mahollista tulla.. mut se on sen ajna murhe... Huomiseksi toivon aurinkoa kahden sade paivan jalkeen, miulla on nimittain sinne reissuun lahto! Ja tanaan piti tilata lentoliput bangkokiin, mut mie onneton unohin ottaa passin mukaan ja nyt en siis voi lippuja tilata! No jos huomen illalla sitten vaikka muistais! Niin joo se piti viela kirjoittaa... viime yona herasin, ni miulla oli sangyn vieressa varmaan sata tulimuurahaista... oli sitten semmonen sarjamurhaaja fiilis, kun konttasin niitten perassa sitten yolla pitkin lattioita. Tanaan kavin sitten ostamassa tokottia, ensi yona jos ei ois niin paljoo kavereita.. ei miun lemmikki kerkee niin paljoo syoda ja se pikku liskon poikanen on jonnekkin havinny ku sita ei oo nakyny moneen paivaan...mut nyt mie meen ostamaan torilta paistettua kanaa ja sticcy riisia ja paahdettua sipulia, nam nam... ja sitten herkuttelemaan!