Juu eli hengissa ollaan vaikka moneen paivaan en ole kirjoitellutkaan. On ollut kaikenlaista taalla ilmassa, joten ei ole huvittanu kirjoittaa mitaan tanne. Oisin vaan tanne papattanu jotain turhaa. No siis olenpahan nyt sitten oppinut tappelemaan siis henkisesti, myos englanniksi. Silleen et toinen ymmartaa vain puolet mita sie sanot ja toisin pain. Siihen vahan thaita ja elekielta paalle, ni avot johan hyva tulee! Joo pari paivaa on melkein mennytkin taalla sitten vahan asioita selvitellessa, ei mitaan vakavaa! Turha huolestua, mut vahan pitanyt asioita yrittaa pistaa uuteen uskoon. Katotaan nyt mita taalla tapahtuu.. vai tapahtuuko mitaan..

No mut se siita, kotona olen siis hyvin pitkalti ollut... tai siis kotona ja kotona, mutta talla suunnalla kuitenkin. Eilen kaytiin ostamassa phuket fantasea showhun liput ja tana iltana mennaan sitten sinne. Kaytiin tuossa paivalla Ployn kanssa kasvohoidossa nautiskelemassa ja meinasin et saatan viela jalkahierontaankin halutu. Aamulla nimittain piti saada purettua vahan adrenaliinia, ni lahin sitten lenkille.. juoksin semmosen vuoren ylos ja sitten alas... no ihan koko matkaa en kylla jaksanu juosta, mutta ihan hyva lenkki kuitenkin, jos ottaa huomioon et taalla on vahan lampimampi kuin suomessa. Takasin tullessa alko jalat jo vahan hapottaa, mut ei onneks pahasti. Olipahan ainakin vahan aikaa hyva fiilis kun olin ollut ahkera. Eilen paatin etten syo mitaan herkkuja, no sitten jukka tarjos pullaa. Enka mie holmo muistanu ettei miun pitany syoda, no kerkesin haukata ja nop tuli takaa ja sanoi et kato tuonne ja samassa se pala oli menny parempiin suihin ;) Niin minnuu sitten naurattikin, et mista se ties etten mie saanu syya sita! No se oli sitten kovin pahoillaan, luuli et mie suutuin... No mut en suuttunu... eipa tullu syotyy herkkuja. Illalla pitaa varmaan jotain herkkuja syoda kun mennaan buffettiin syomaan illalla... mainostaavat et aasian mahtavin buffet... no sitteppa sen nakee.

Huomenna meinasin kayda kysymassa matkaa sinne phi phille... ja lentolippujakin pitas kohta rueta bangkokiin kattomaan, paasee sitten ainoa vastaa 23.10! Siihen ei oo ees enaa pitka aika... iiksista! Mut nyt pitaa menna.. ei jaksa enaa kirjoittaa..