Tanaan olin sitten ensimmaisella oikealla retkella. Kaytiin katsomassa big budhaa ja vesiputousta. No mita kuvia mie olin nahnyt siita vesiputouksesta, ni ne oli tosi upeita. No mutta kun siina putouksessa on 10 tasoa ja myo mentiin vasta viisi tai kuusi ja sitten se kulkeminen naytti enemman vuoristokiipeilylta kuin ylos kavelylta, ni todettiin et saapi ihan rauhassa olla. Kivet kun viela oli suhteellisen liukkaita ja saattoi olla kohtia jossa piti hyppia kivilta alas jne... ni aateltiin et mediheli ei ehka tule meita sielta hakemaan jos on jalka tai kasi katki poikki! Mut ihan hienot oli siihenkin asti missa kaytiin. Ja kaloja siella oli ihan hirmuisesti... no eihan niita tietysti saanu kalastaa, mut voisin melkein veikata et melkein kasin niita ois sielta saanu jos ois halunnu. Syotettiin niita sitten ja oli villin nakoista kun ne siella sitten toistensa yli hyppi kun taistelivat ruuasta. Sielta sitten ajettiin ruokapaikkaan ja syotiin ja ajeltiin takaisin hua hiniin. Retki maksoi 800 bathia + ruoka. Taxi oli 1200 :3 paata ja sitten 400 bathia sisaanpaasy luonnonpuistoon. Mie niin toivoin nakevani jotain ihan kunnon elukoita, mut ei en paassyt tiikerien ruuaksi :( Ja villinorsuistakin oli naytilla vain tien poskessa olevia kasoja... :) Nahtiin myo yksi semmoinen punainen rapu ja sitten tosi tosi ruma sammakko! Sita ois varmaan pitany pussata, jos se ois vaikka muuttunu rinssiksi ;) Mut oli sen verran hajyn nakoinen, et ei kiitos!
Huomiseksi miulla on viela huone varattuna, mutta sit pitas etsii uusi majapaikka. Aattelin et jos sen verran raaskisin sijoittaa itteeni, et ettisin itelleni vaikka ihan kunnollisen hotellin ;) Kavin jo vahan kyselemassa hintoja... tuolla pyytivat 1900 bathia... se on aika paljon, mut eihan silla saa suomessa mitaan.. ja se oli semmonen aikaste hienon nakoinen ja iso hotelli ihan rannassa ;) Mut kuhan nyt kattoo... Toinen vaihtoehto ois tassa ihan vieressa 1000 bathia... mut siihen ei sitten kuulu aamupalaa ollenkaan... joten kuhan mie mietin mita miun rahavarat sallii... raaskinko pistaa melkein reilun puolen kuun vuokran kahteen yohon hotellissa... jossa ois ihan ihana uima-allas ja silleen...
Eilen illalla mie olin ekaa kertaa pahalla paalla taalla reissussa... ja ei ees ollu kelle aksyta! Aksysin sitten ihan yksikseni hotelli huoneessa... no aksysin mie tanaan sitten vahan nopille kun soitin sille. Se rontti lupas soittaa eilen illalla, mut ei sitten soittanutkaan... no en miekaan tietysti soittanu... itehhan lupas soittaa. No tanaan sitten antelin etta jos luvataan ni sitten soitetaan... siella se ihan nolona selitteli et halta oli puheaika loppu. en ole viela paattanyt uskonko tai kelpaako selitys vai vielako oisin vahan vihainen ;) Tanaan olis tarkoitus vahan viela kavella tuolla kaupungilla ja sitten varmaan painua unille.. huomenna nimittain pitaa sitten luovuttaa se huone ja varmaan jostain pitas loytaa se uusikin!
Ja huomenna meinasin myos et jos kavis kuvat polttamassa cd;lle ja sitten myos teettas niista paprut, ni vois ehka jopa saada niita sitten jotain nettiinkin ;) Siis jos siella on jotain julkaisukelpoista.. ehka jotain maisemakuvia!! Mut nyt uutisten lukuun ja sitten liikenteeseen... pitaa lukee mita big brotherissa on tapahtunu.. oottaako se yks vauvaa vai ei ;)