Hei hei hei....

Miulla on nyt sit oikeesti oma uusi koti. Uudeksi sita voi sanoa, koska siina ei ole viela kukaan ikina asunut.
Ja miulla on kaikki hipleet, kuten suihkussa lammin vesi, jaakaappi, keittolevu\y jne.. Se on semmoinen sinisavainyn ja oikein mukava. Ja miulla on mukavat naapuritkin... Jukka ja Ploy ja Nui asuu seinan takana ja ylhaalla asuu joku mummeli ja sitten kaksi naista toisessa ylakerran asunnossa. Tanaan pitaa kayda viela ostamassa asuntoon lisalukko, vaikka hyvat lukot siina on jo, mut ihan  varmuudeksi! Ja muutenkin kaikkea pienta pitaa viela hankkia sinne... kuten iso kasa orkidea kukkasia sinne kasvamaan ja jonkun muunkin kasvin haluan sinne!

Tanaan kavin jo vahan rannalla kappailemassa, siella on vaan nyt liian tuulista joten ei voi uida. Mut oli kiva kavella hiekassa ja tietty miun kengat meni silla reissulla rikki... niin ne miun aivan mahtavat flip flopit yhyy... jouduin sit laittaa Jukalle viestin et noutaa miut tullessaan patongilta pois sielta rannalta... No paasin sitten kotia ja lahin Jukan kyydissa miekin patongille aattelin et ostan nyt sit muutamat kengat. Mari, joo mie shoppailin nyt!!! Ostin itelleni reebokin juoksu kengat, semmoiset sopot turkoosit...ja sitten parit adidaksen flipparit, puman lippiksen kun tuntuu et paanahka alkaa olla hella. Ja sitten niken sukat... ja pari disney kassia ja lompakon... kaikki tarpeellisia ;) Maksoivat kaikki yhteensa ehka jotain vajaat 60-70 egee... nyt voi sitten aamuisin lahtea juoksemaan! Niin ja ostin mie yks paiva itelleni adidaksen hameen... se on semmoinen missa ehka vois golfata, vaikka se saattaa kylla olla siihen vahan lyhyt vaikka ehka siihen tarkoitettu! Ja aiti taalla on aika hienoja bageja... ne on hinnoissa 40-200 egee... riippuu kuinka hipleen haluaa... semmoisia bling bling mallejakin on ;) mut katon niita sitten myohemmin...

Tanaan olenkin tuk tuk kyydilla menossa takaisin kotiin, kun Nuilla on yks pyora ja Jukalla ja Ploylla toinen joten miulle ei muuten olisi kyytia taalta, ni meen tuk tukilla. Ja sit mennaan taas kaikki yhessa syomaan varmaan siihen meidan lahelle... siina saa aivan sairaan hyvaa paistettua riisia kanalla! Siis se on ihan super hyvaa, siihen kun laittaa pikkasen chilia, ni avot en paremmasta tieda!  Niin ja nyt jaakaapissa on oottamassa mini banaaneja ja semmoisia karvaisia hedelmia, ne on kylla Jukan mut saan varmasti maistella niita! Ja ostin myos markkinoilta ananaksen... se oli kylla nyt kallis!!! maksoi 40 senttia... sitten kotona leikin sen kanssa ja koetin saada sen leikattua yhta hienosti kuin paikalliset.. ihan yhta hyvin en onnistunut ;( mut yritys oli ainakin kova.. ja  voi etta se oli hyvaa!!! Ja eilen tuli syotya loman ensimmainen jaatelokin... ostettiin semmoisesta paikasta missa ne jaatelot pitaa sitten tarjoilla ylos alas jos ei tarjoo sen saa ilmatteiks! outoa eikos vaan!

Tanaan ois tarkoitus menna ajoissa unille ja sitten huomenna aamulla olla pirteana juoksemassa.. eilen nimittain simahin ihan taysin jo yheltatoista ja nukuin yhdeksaan... joten nyt varmaan nukun niita velkoja pois!

Mut pitaa kokeilla jos vaikka isukkiin sais skypella yhteyden, mut kaikille tutuille terkkuja ja haleja!!!