No nyt voin ehka sanoa ensimmaisen ikavan asian taalta... ja sekaan ei muuten olisi yhtaan ikava, mutta se koskee!!! Nimittain sade! Eilen ajelin illalla kotia, niin alkoi yhta akkia satamaan ja se koski ihan hirveesti! Siis vaikka vetta ei tulisi paljoo taivaalta, mutta kun samalla ajat skootterilla pelkassa topissa, ni aika paljon se koskee!!! Mut muuten sade ei ole haitannut ;) Nytkin ulkona sataa aika kiitettavasti, olin menossa centralille shoppailemaan, mut totesin et tuossa sateessa sinne ajaminen ei ole herkkua,et taidan jattaa sen valiin! No nyt sit oottelen jos vaikka sade loppuis ja lahtis sit jonnekkin ajelemaan, tai sitten kotiin vaihtamaan kuivia vaatteita!

Eilen oli semmoinen sattumusten paiva:) Sotkin sitten ananaksen ja kateni...olin varmaan vari sokee... niin innoissani kavin ostamassa ananaksen. No ekanakin sen hinnat oli ihan mielenkiintoiset... ekassa paikassa pyysivat 70 bathia ja seuraavassa 17 bathia... no varmaan vaikee arvata kummasta mie otin sen... taalla kun on valkonaamalle vahan eri hinnat monessa paikassa! Mut on onneks myos semmosia paikkoja missa kaikille on samat hinnat! Oltiin yks ilta Nopin kanssa syomassa ja sitten kaveltiin myos tuolla kaupungilla... no nop kysyi yhen lampun hintaa, sille se oli 250 bath ja miulle 500 bath... et vahan hinta eroo lankkarille ja sitten paikalliselle! Kaytiin myos syomassa niin kalliisti et ihan on minnuu ahistanu monta paivaa... maksoi ruuat ja juomat yhteensa 10 egee ja se on paljon... myo ois syoty silla hinnalla kymmenen kertaa jossain katu keittiossa.. no mut ompahan tullut kaytya sitten ihan kunnon poytaliina ravintolassakin... niin mut joo siita ananas jutusta viela... elikka siis piti katkaista ananaksesta se varsi... no miulla oli semmonen pikkanen hedelma veitsi... tiiatte kylla miten tylsia ne on suomessa... no taalla ei ihan niin tylsia... no se sitten vahan lipsahti kammeneen... semmonen oisko jotain kolmisen senttia oleva haava on nyt sitten kadessa... no ei miulla ollu muuta kuin desinfiointi ainetta ja pumpulia kotona, no puhistelin sen haavan ensin ja sitten tein siihen pyyhkeesta semmoisen hienon siteen ja yritin soittaa jukalle et jos niilla ois laastaria tai sitten tois tullessaan, mut eihan silla ollu puhelinta mukana. No oottelin kun jukka tuli ja niilla olikin jotain voidetta ja siteita ni pistin kaden pakettiin ja matkalla kavin sitten apteekissa ja naytin sille haavaa ja se sitten moi miulle mita mie siihen tarttesin, jotain antibiootti voidetta ja sitten siteita ja teippeja... ne olikin ihan hirveen hintasia maksoivat jotain paalle euron..!

Niin ja eilen tilasin muuten lentoliputkin! Mie lahen maanantaina hua hiniin! Tai siis lennan bangkokiin ja siita sitten yritan selviytya hua hiniin, tarkoitus on menna moikkaamaan puuta ja kuismaa, tosin en kylla vaan ole viela saanut heita kiinni, mut jos vaikka  loytaisin ne sitten sielta jostain! Kun mie sain vaan vaaria numeroita... mut ei se mitaan. Siella reissussa olisi sitten tarkoitus olla kuutisen paivaa ja sitten lennella takaisin kotiin. Ihan viela en oo varma jos vaikka bangkokissa sitten tullessa kuluttas vaikka muutaman paivan aikaa... mut kuhan nyt ensin kattoo miten siella hua hinissa viihtyy! Ja jos vaikka Nop osais sanoa et missa siella Bangkokissa kannattas yopya ja kayda, ni osais ehka vahan paremmin siella liikuskella! Eilen ja tanaan olenkin nyt sitten lueskellu tuota opas kirjaa et missa kaikkialla kannattaa kayda. Aika monta mielenkiintoista paikkaa on missa haluaisin kayda, mut katsoo nyt mita kaikkea tulee sitten tehtya!

Mut pitaa varmaan kohta lahtee tuonne sateeseen tarpomaan, jos vaikka kavis kaupoissa hengaamassa kun ei muuta huvita teha, tai sitten vois menna kotiin nukkumaan... se onkin miun herkkua! Eilenkin nukuin melkein koko paivan  ;)