Tanaan kun menemme takaisin kamalaan, saan sitten itselleni oman uuden kodin. Pitaa kayda ennen sita ostamassa vahan kaikkea sinne, kuten pyyhkeita ja lakanoita. Pitaa myos tayttaa vahan jaakaappia. Ei taalla kylla hirveesti tule syotya. Tanaankin olen syonyt yhen purkin tonnikalaa ja suolakekseja ja tietty ananaksen! Mut kun ei ole samalla tavalla nalka kun suomessa. Miun piti tanaan aloittaa se lenkkeily tai juokseminen, mut olin aamulla ihan toot kun oltiin vasta kolmen maissa kotosalla ja sitten viela siina valvottiin, menin joskus neljan maissa unille, enka ois millaan jaksanu herata. Luin sit olevinaan kirjaa ja nukuin jonnekkin yhteen saakka. Lahettiin sitten Jukan kanssa rannalle, no paastiin sinne ni vetta alkoi satamaan, joten pika pikaa pyoralla kotia. Jukka vei sitten Nuin toihin ja mie jain nukkumaan... taas kerran... nukuin neljaan saakka sit uudella yrittamalla... nyt ei sit enaa vasyta niin paljoa. Nyt tultiin tanne patongille, Ploy on toissa ja Jukka jai sinne auttelemaan, mie lahin tollistelamaan tata lahiymparistoa.

Kaytiin eilen syomassa nuudeli keittoa, oli oikein hyvaa ja maksoi taas jotain ihan mitatonta... yhessakaan oikeessa ravintolassa en ole syonyt, vaan ollaan kaikki ostettu katukeittioista. Siella ruuat on monesti aidoimmillaan ja parhaan makuisia. Syomasta mentiin sitten baariin jossa Nui tyoskentelee, pelailtiin bilista ja otettiin muutamat juomat. Siella on semmoinen iso kello katossa, et jos sita rinkauttaa ni joutuu tarjoamaan koko baarille ilmaiset juomat. Sinne tuli sitten jotain farangeja ja yksi jatka kilautti kelloa... sitten ne tuli kysymaan et mita otatte... sai ottaa ihan mita vaan. Ja baarissa tyontekijat yrittavat saada asiakkaat ostamaan heille juomista, saavat puolet niista rahoista itelleen. Ja hulluinta, ne tarjoilijat saavat siella juoda tyoaikanaan... ei ihan meilla taitais onnistua. Se on onneks semmoinen aika tavallinen baari, ei mikaan hirmuinen tyttobaari!

Paljon taalla on nahtavaa ja koettavaa... ihan hullulta tuntuu kuinka kotoisa olotila miulla on, oma kotikatu alkaa tulla jo tutuksi, vaikka en ole vasta kun muutaman kerran siita kulkenut. Reitti patongille onkin sitten vahan kauheempi. Tie menee semmoisen vuoren / kukkulan yli, joten se on kiemuraa ylos ja alas... alussa vahan pelotti ja piti kysya Jukalta et onhan pyorassa toimivat jarrut!!! No jarrut toimi ja nyt on sitten jo osannu alkaa nauttia kyydista, voi jo katella maisemiakin! Paikallinen kulttuuri ja uskomukset on myos oma lukunsa, hullulta naytti kun Ploy teki eilen ekat kaupat, han kosketti rahoilla jokaista esinetta. Se tuo hyvaa onnea... ja naitahan on lukuisia. Tiputin eilen kolikon ja olin melkein sita jalallani jo pysayttamassa, kunnes kuulin et siina on kuninkaan kuva, joten nirhaisin kuninkaan jalallani... joten sai sitten pyoria ihan rauhassa :)

Nyt ei oikein raksuta olisko jotain olennaista mita en oo muistanu kirjoittaa... mut eipa kai... edelleen on lamminta, ei voi nyt sanoa et kuumaa koska satoi vetta, mut se ei haittaa yhtaan... on viela kesaa jaljella :)