Tervehdys taalta, kylmasta internet kahvilasta! Perille olen siis paassyt ja matka meni oikein mukavasti. Bangkokissa onnoistuin heti saamaan hyvan ja edullisen taxin, maksoi vajaa 10 egee puolen tunnin matka. Hurautin siita sitten china towniin, missa Jukka ja Ploy odotteli minnuu. Olivat olleet shoppaamassa koko yon. Mie kun saavuin hotellille, lahettiin markkinoille, mista kaikki paikalliset kauppiaat ostavat kaikki tavaransa! Hinnat olivat aivan uskomattomia! Shoppailtiin siella muutamia tunteja, huom! mie en ostanu kun vain yhden kellon... vaikka laukkuja ja kenkia olisi ollut pilvin pimein! Laukut maksoivat 1-10 egee... et ei mitaan pahan hintaisia, ja jos niita ois ottanu enemman ne ois saanu sitten suunnilleen puoleen hintaan! Anttilan hinnat kalpenee naille paikallisille hinnoille! Markkinoilta siirryttiin sitten tavarataloon... siis ostoskeskushan se oli. Se oli aivan taynna pienia liikkeita, vaatteita, koruja, kenkia kaikkea mita vaan voi kuvitella! Sinne pitaa menna joku kerta uudestaan, nyt meni aika vaan ihmetellessa! Illalla lahettiin sitten lentoasemalla, jossa oli vahan jannitys naytelmaa! Yleensa phukettiin tuleviin koneisiin on hirmuisesti tilaa, mut nyt on kuningattaren syntymapaivat, joten kaikki paikat oli menneet. Epailivat et saattaa tulla peruuntumisia, mut eivat olleet varmoja! No Ploy ja Jukka kun menivat laittamaan laukkujaan ruumaan, olivat siella sanoneet et yksi paikka on koneessa vapaana ja et jos juoksette tiskille saatatte saada sen. Oli muutamasta sekunnista kiinni et paasin samalle lennolle ja en joutunu olemaan lentoasemalla yota.

Lenneltiin sitten phukettiin ja sielta tultiin Ployn kanssa taxilla kamalaan, Jukalla oli skootteri jolla tuli sitten  kotia. Talo missa Jukka ja Ploy asuu on oikein mukava, semmoinen vaaleanpunainen. Asunnossa on pieni olohuone, makuuhuone ja keittokomero. Tosin keittokomerossa ei ole edes jaakaappia :) Suihku ja wc loytyy myos! Ja asunto on ihan uusi! Ployn serkku on nyt myos siella asumassa, Nui on toissa laheisessa ravintolassa. Ploylla on patongilla oma pieni shoppi, jossa just asken kaytiin kattomassa. Tosi natteja koruja paljon myynnissa! Illalla kotiutumisen jalkeen kaytiin sitten syomassa laheisessa katuravintolassa, nelja ihmista ja juomat maksoivat 4 euroa... aika kallista. Niin ja nyt aiti laittaa silmat kiinni... ravintolaan mentiin tietty skootterilla. Se on kylla oikeesti paras tapa liikkua taalla, joten itekkin pitaa varmaan semmoinen sitten vuokrata. Illalla viela sitten hopoteltiin ja nukkumaan mentiin varmaan joskus neljan maissa. Aamulla Ploy ja Nui lahtivat toihin ja myo jaatiin Jukan kanssa nukkumaan. Kahteentoista asti nukuin kuin tukki! Sitten lahettiin... aitin kauhuksi taas skootterilla ajelamaan, kaytiin kattomassa miulle asuntoa, yhta kaytiin kattomassa sisalta, mut ainakin lankkari hinnoilla se oli aika kallis. On kylla aivan meren rannalla ja hotelli tasoa, mut 400 egee kuukausia... Ploy soittaa varmaan jossain vaiheessa ja kysyy et minka hintaisiva ovat. No mut yksi asunto on sitten ihan Ployn ja Jukan naapurissa, se on hyvin varteen otettava vaihtoehto. Lyhyt matka joka paikkaan ja ilmastoinnit ja kalusteet ja kaikki! Myos jaakaappi 140 egee kuukaudessa. Muuten samanlainen asunto mutta peilikuvana. Ja siella on kaikissa ikkunoissa kalterit ja oveen saa kaksi isoa lukkoa, joten tosi turvallinenkin viela! Ainoastaan buffalot saattavat kayda syomassa pihalla olevista kasveista lehdet :) Mut asuntoa nyt sit tassa haetaan.

Niin ja kaytiin asken syomassa, tai siis ostettiin lounas annokset tuosta ostarilta, kaksi annosta ja kaksi juomaa maksoivat 45 bath, eli noin 9 senttia!!!! Ihan uskomatonta, siis onhan taalla kallistakin, jos vaan haluaa kayda kaikissa hienosto ravintoloissa ja silleen... mut mie nautin enemman tallaisesta elamasta! Niin joo ja tanaan satoi, tosin en osaa sanoa monta minuuttia, mut satoi kuitenkin oltiin silloin sisalla. Mut tosi kuuma taalla on silti vaikka ei aurinko taydelta taivaalta paistakkaan. Olin mie eilen saanut kassista rusketusraidat kun sita tuossa kannoin koko eilisen paivan, nyt on sitten kaulassa semmoinen vino valkea raita!!! Mut nyt pitaa lopettaa... jos vaikka kattos viela sahkopostin.  Asken soin ekan ananaksen ja oli nannaa... maksoi 10 batia, oli kaksi senttia tai kaksikymmenta, ihan sama! Mut haleja kaikille taalta maailmalta!!!