Hello Hello!

Tanaan sitten aloitettiin motskari koulu  ;) tai siis skootterihan se on, mut silti... ihan se meni jees.. semmoisella hiljaisella kadun patkalla ensin ja sitten ajelinkin jo Jukka kyydissa kotia. Nyt sit ollaan patongilla ja ajoin tanne ihan ite! joo myos ne hirmuiset vuoristo patkat... ylos alas... jne... ei ees pelottanu niin paljoo kun kyydissa ollessa vaikka hyva kuski miulla on ollutkin. Tanaan kuulin et yksi kenkakaupan poika on kuulemma joka paiva kysyny jos en oo ollu patongilla et missa se Hanna on... mut sit kun tuun tanne ni ujo iskee eika se hirveesti uskalla miulle jutella. Tanaan se tuli kyselemaan ajamisesta ja jotain pienta. Niin ja mie nain tanaan ekat suomalaiset, tosin en kylla usko niitten olleen suomalaisia, olivat sen varran komeita tapauksia!!!! Ei millaan pahalla... mut suomee ne kylla keskenaan puhu, et kait ne sittenkin oli... Kavin tanaan myos jalkahieronnassa, se oli kylla kallis! maksoi 6 egea. mut paikka oli aivan ihana, rannan tuntumassa ihanasti sisustettu huone, soi ihana musiikki ja kaikki oli laitettu vimpan paalle. Ne pesi ensin jalat ja sitten vasta alkoivat hieromaan. No mie tietty taas kerran  nukahdin siihen.Sit oli pokkyra olo kun herasin! Mut se oli paras paikka missa oon ikina kaynyt! lopussa se kavi selan ja niskan ja paan lapi. Se laittoi niskaan semmoisen lampiman pyyhkeen ja silla pehmitti ensin niskan ja sitten vasta alkoi hieroa. Tosin mie olin ihan jumissa joten vahan kipeeta teki.

Eilinen olikin ihan koti paiva. Satoi vetta melkein koko paivan. Joten mie nukuin sitten kahteen saakka ja sitten kavin kavelemassa ja ostamasssa leipaa ja juustoa, jotka oli aika kalliita. Ois vaan pitany kayda ostamassa paikallista ravintolasta ois saanu halvemmalla. No sitten kotona soin vahan ja otin paikkarit. Sit lahin taas kavelemaan, ostin sontikan etten ihan niin hirveesti kastunu. Kavin rannalla kattomassa surffareita, ne ei kylla ollu ausseja. joten unohdin ne... sitten hiimailin kavellen ympari koti kylaa. Illaksi menin kotiin ja olin ihan toot. Menin kasilta nukkumaan ja nukuin ysiin saakka!!! Ihan uskomatonta miten mie voin nukkua niin paljon!!! Mut oli ihan mukava saada vahan nukutuksi velkoja pois!

Toissa iltana Ploy ja Jukka oli jarkanny miulle yllatyksen. Niitten piti tulla hakemaan miut beer gardenista, et mennaan sitten yhessa syomaan. No ei kuulunut ja sitten Jukka tuli yksin ja sanoi et myo mennaan kotiin. Samassa kun mentiin kotiin, sinne tuli poika moottori pyoralla ja toi semmoisessa savi kipossa tulen ja sit semmoisen rinkulan siihen paalle. Sit oli lihaa, kanaa, kalaa ja isoja katkarapuja. Lienta, kasviksia ja chili kastiketta. Ne kaikki oli raakoja, joten meilla oli omat barbeguet siina pihalla. Siihen laitettiin ensin se liemi ja sitten lihat ja muut siihen paalle grillautumaan.. siina samalla saatiin keitto ja sitten myos grillattuja juttuja. Joo ja arvatkaa vaan  oliko ne katkaravut hyvia, vaikka ensin nayttivatkin vahan epamaaraisilta..  mut oli tosi hyvaa. Siina sitten syotiin ja otettiin muutamat oluet ja breezerit... ne on kylla taalla ihan mahottoman kalliita!!! Kaupassa breezeri maksaa 1,40 egee ja ravintolassa 2.6 egee... joten silla rahalla elaisi taalla pitkaan, mut jos vertaa suomen hintoja... ni ei maksa mitaan! Mut oli ihanat yllatys juhlat mie sanoinkin et ne oli vahan niin kuin miun  tuparit!!! Sain Jukan ja Ployn ovimaton tupari lahjaksi ;)
Aino! Mie en saa sinnuu yhistettyy skypeen, en tiia onko miulla vaara nimimerkki, joten jos pistat sen miulle tulemaan uudestaan ja miun skype ei hyvaksy ketaan ennen kun oon yrittany soittaa kun toinen on onlinessa.. ja nyt skype ei toimi ollenkaan. Mut jospa se tasta viela tulsi kuntoon.

Kahkos perhe! Koetetaan skypettaa joku toinen paiva, jos nyt ei onnistu, kun se yhisti miut jo kerran mut katkas sitten taas uudelleen.

Kirsi! Kysytko Tuukalta onko mitaan toiveita synttari lahjan suhteen jos jotain koetan pistaa postissa tulemaan... en osaa laittaa tahan kysymys merkkia, kun ei taa nappis ole ihan samanlainen:)

Kiitoksia kaikille viesteista, on mukava lukea ketka taalla kay miun jorinoita lukemassa.. ja on ihan kiva kuulla mita sinne pain  maailmaa kuuluu ;) Haleja ja Pusuja kaikille sinne...