Aika kulunut taas ihan siivillä. Eikä ole oikein ollut aikaa kirjotella tännekkään viime hetken fiiliksiä! Tosiaan alkaa olla työpäivät aika vähissä, huomenna olisi vielä reilut kolme tuntia (ja tietty tämä päivä) ja sitten sitä pitäisi lähteä helsinkiin päin. Lento lähtee 12.05 Joensuusta ja on sitten joskus yhden jälkeen hesassa. Lauantai iltana sitten kasilta lähtee lento kohti Bangkokia. Vielä ei oikein osaa sanoa jännittääkö vai ei, kun ei oikein usko että olisi minnekkään edes menossa. Tuntuu vaan, et joo mie vaan tuun joka päivä töihin, uudestaan ja uudestaan. Ei voi edes uskoa, että kohta se loma oikeesti alkaa!!!!

Eilen sain jopa vähän jo paikkailtua, tänään pitää laittaa vielä loput tavarat matkaan mukaan. Jotain vaatteita sain jo kassin pohjalle keräiltyä. En hirveesti viitti rueta kantamaan tavaraa sinne, ostampahan sitten jos tarviin jotain. Jaana ja Miikku oli eilen sitten makutuomareina, kun valkkasin mitä lähtee mukaan. Jaana ihmetteli kun en aio ottaa yhtiäkään pitkiä housuja mukaan... Mut ei siellä niitä kuitenkaan tule pidettyä, ni mitä turhaan kantelee mukanaan. Tänään piti ottaa passi töihin mukaan, et saan otettua siitä kopioita, mut enhän mie tietystikkään muistanut... no pitää huomenna ottaa... jos huomenna ei muista ottaa mukaan on jo vähän pahempi homma! Olen nimittäin sit suoraan lähössä kentälle!

Tänään käyn töitten jälkeen vielä kampaajalla, sitten menen Ainon kanssa käymään cidukalla ja sieltä suoraan sitten porukoille ja mummilaan. Pitää käydä mummi ja ukki vielä moikkaamassa ja muutamat karviaiset maistelemassa :). Sit joskus kun kotia ennätän, ni pitää vielä pestä pakastin ja jääkaappi ja varmaankin koneellinen pyykkiä ja kaikki loput tiskit. Ja loppuun pakkaaminenkin olisi kova sana. Muistais vielä ottaa kaiken tarpeellisen mukaansa :). No kunhan on puhelin, kamera, zen, luottokortit, passi ja vähän vaatetta, niin ja tietty kaikkiin vempaimiin laturit, niin eiköhän niillä sitten pärjääkkin!!!

Nyt vaan toivotaan et aika kuluu nopsaan ja saan kaikki tehtävät tehtyä... ja katotaan vieläkö tulee suomen maalta päivitystä vai tuleeko seuraavan kerran tekstiä ilman ääkkösiä ;) Joten älkää ihmetelkö!!