Tanaankin on ollut oikein mukava paiva. Tosin eihan taalla niita ikavia paivia ole viela yhtaan ollutkaan! Aamulla suuntasin rannalle aurinkoon, kun se on taas niin natisti koko paivan paistanut. Siella sitten soin aamupalaa ja makoilin reilut pari tuntia. Sen jalkeen ajelin kotia ja yritin vieda pyoran korjaamolle, kun rengas oli ihan tyhja. No ei se korjaamo ollut auki.. Nui sitten tuli ja vei sen toiselle korjaamolle, miulle kun ois ollu aika varmasti hinnat vahan toiset kuin mita paikallisille. No ei kestany pitkaan kun Nui toi jo pyoran takaisin, korjaus oli maksanut 140 bathia, eli 2,8 egee... aika paha... no mie sitten annoin Nuille 200 et sai pitaa loput palkkana kun vei sen sinne, et se korjaus tuli miulle maksamaan 4 egee yhteensa... mita jos laakkoselle veis pyoran  huoltoon, mitakohan ne tekis neljalla eurolla... ei taida viela edes ovi aueta siihen hintaan.

Kavin taas syomassa siella miun suosikki ravintolassa, siella sitten nakee kaikenlaista ;) Tanaan siita miun jalkojen juuresta kipitti kana neljan ihan pienen tipun kanssa. Siina ne sitten meni tien ylitse ja etttivat syomista. Siina vois varmaan sanoa jo onnellisista kanoista, ja jonkun lemmikkejahan nekin oli. Seuraavaks tieta pitkin kipitti pari kymmenta vuohta... mies oli siirtamassa niita toiselle laidun paikalle, siina ne sitten juoksi pitkin tieta ihan irrallaan ;) Kuvittele taas joku joensuun keskustaan paimentamaan irrallaan olevia vuohia ;) Muutama slaagin saanut ihminen loytyis sen jalkeen!

Nyt sitten olen taas taalla patongilla, kavin tuolla rannalla tallustelemassa varmaan reilun tunnin ja oli niin ihana seurata ihmisia ja taas varmaan kaksi kymmenta ihmista kysyi miulta mita miulle kuuluu ja deitti kutsuja tuli vain viisi ;) Olis pitany kuulemma lahtee illalla diskoon poikien kanssa ;). Ja hyo maksaavat kaiken, mutta miulla on illaksi muita suunnitelmia joten ei oikein voinut ottaa kutsuja vastaan, enka varmaan ois kylla uskaltanutkaan lahtea! En sentaan niin hullu viela ole!

Nyt ois tarkoitus ettia vahan lippuja hua hiniin ja sitten katella jos vaikka sattuisin loytamaan puun ja kuisman puhelin numban ni voisin soittaa ja kysyy milloin ovat paikalla. Viela en tiia kavisinko samalla bangkokissa vai vain hua hinissa, mut aika nayttaa.. raportoin enemman kun tiedan taas jotain ;) Mut nyt lippujen etintaan ja sitten illalla syomaan ;)

Niin joo ja se tuli viela mieleen, et miun piti kirjoittaa tasta ajamisesta taalla.. Sekin kun on vahan erilaista kuin suomessa! Siis monet kaduista on yksisuuntaisia ja jos saa ajaa molempiin suuntiin ajetaan yleensa vasemmalla puolella. Mutta sitten on myos semmoisia teita mitka eivat ole yksisuuntaisia mutta niita ajetaan kuitenkin oikean puoleisesti... et ota sitten selvaa miten ajat ;) Ja se ei riita et ajat vasenta laitaa, kun yksisuuntaisella sinut voidaan ohittaa ihan mista puolelta vain. Se ei ole siis sidottua mitenkaan liikenne kayttaytymiseen. Itekkin on jo aika hyvin oppinut puikkelehtamaan autojen valissa, silla tavoin kun paasee aina jonojen ohi ja nopeemmin menemaan. Sama on risteyksissa missa on liikennevalot, niissa skoottereilla ajetaan sinne jonon eteen sielta jommalta kummalta sivulta, eika tosiaankaan jaada oottelemaan jonon paahan. Suomessa jos niin tekis ois varmaan silma mustana ja skootteri rutussa!!! Mut taalla se on ihan normaalia, miekin jo katevasti aina ohittelen kaikkia;) Ei varmaan ollut muuta asiaa enaa... ehka... ?!