Tanaan oli reissun ensimmainen ihan kokonaan aurinkoinen paiva. Ja on ollut ihan sairaan kuuma.. olin tanaan sitten lettien teon jalkeen ottamassa aurinkoa. Muutaman tunnin mie nukuin siella kunnes olin ihan marka. Sitten oli pakko lahtee pois kun rupes ihan heikottamaan. Vaikka vetta siemailin koko ajan. Ajelin sitten kotia suihkuun ja nyt sitten tulin taas tanne patongille takaisin.Tarkoitus on lahtea ettimaan Tuukalle synttari lahjaa ja sitten en tiia lahetaanko myo illalla jonnekkin, vai  mita myo tehdaan.. Mut sen nakee sitten. Tanaan kavin taas ostamassa itelleni kalliin lounaan 20 senttia..enka jaksanu ees kokonaan syoda sita... vahan eri hintaisia kun esim. metropolissa.. ;)

Jalkojen kanssa on ollut nyt vahan ongelmaa... Tuli nimittain siita kavely reissusta semmoiset rakot, et ohhoh! No nyt sitten toinen jalkapohja on tulehtunut. Siis se markii... no mie sen joka paiva pari kertaa putsaan ja puhkon sitten neulalla tayteen reikia et saan sen madan sielta pois tulemaan!!! No jospa se siita parantuis... nyt sen paalle karsii jo astua, joten se on jo aika hyva merkki...

Miulla oli vaikka milla mitalla asiaa kun tulin tanne, mut nyt jotenkin paa tuntuu tyhjalta.. joten en taida jaksaa enempaa kirjoitella... hieronnoissa en ole jalkojen takia kaynyt, kun ne pistaa niita rasvoja, ni ei ehka tee hyvaa.. pitaa oottaa etta ne paranee ja mie en ees voi nyt kayttaa miun uusia kenkiakaan!!! Siis korkkareita, ei vaan karsi... en oo ostanu vastakun seitsemat kengat ;)Ja eilen kavin kattomassa crocseja... ehn viela ostanut... mut ne mary janet maksaa taalla 24 egee... joten vahan halvemmat kuin suomessa... tavallisista en ees muistanu hintaa kattoa.. Ja malleja oli vahan enemman kuin meilla! Mut Miikku, en oo viela ainakaan loytany niita koristuksia siulle, kun ei oo kuin feikki paikoissa ja en mie semmosia haluu siulle tuoda! Aidot niitten pitaa sitten olla!!! Niin siis taallahan kaikilla on semmoiset jalassa ainakin turisteilla, joka aidot tai sitten feikit.. mut semmoset kuitenkin!!! Mut nyt mie meen jos vaikka loytaisin sen lahjan ni saisin sen postiin. Tanaan sain muutaman kortinkin postiin... jotka on kulkenu laukussa aika monta paivaa... viela ei jaksanu ihmeellisesti kortteja kirjoittella muutama vaan ;) mut sitten myohemmin vahan enemman!