Aurinko armas on kylla taalla nyt hellinyt ;) Tanaan oli taas oikein aurinkoinen paiva, satoikin ihan vahan. Olin rannalla ni sain ehka semmosen kymmenen pienta vesipisaraa paalleni.. ei paha! En tiia olinko liian kauan, aika lampimalta tuntuu nimittain selka nytten. Tosin voi olla et kun olin ollu siella kolmisen tuntia, menin sen jalkeen skootterilla huristelemaan melkein selkapaljaana, et se tarttui varmaan siinakin. Kavin tanaan tutustumassa kataan ja karoniin. Ihan kivat rannat on siellakin ;) Sitten kavin myos ajelemassa rawai beachilla... Sinne matkalla oli tien varressa monta norsua, vahan ne on kylla sopoja! Pitaa varmaan joku kerta kayda kattomassa ihan lahempaa! Ja ne maisemat! Ihan oikeesti, ihan upeita maisemia avautuu kun vahan lahtee ajelemaan taalta kaupungeista pois. Vuorelta kun ylhaalta saattaa nakya kolme nelja biitsia ja turkoosi meri ;) Upeaa... piti ihan henkea haukkoa miten upeet oli maisemat. Paatin et lahen nyt useemmin ajelemaan aina ees sun taas... nytkin lahin ihan ilman karttaa... aattelin et voi sitten kysya jos tuntuu ettei tieda missa pain on menossa. Mutta hyvin parjasin, en ees eksyny kertaakaan. Piti vaan aina miettia missa suunnassa meri on, ni silla paasee aika pitkalle ;) yhen kerran vain ajoin yhteen umpikujaan, mut siellakin oli niin paljon nakemista, joten ei haitannu mitaan ;)

Ploy lahtee huomenna bangkokiin ja siita sitten pohjoiseen. Kay samalla ostamassa tavaraa bangkokista kauppaan. Kysyi miulta halluisinko mie jottain et tois.. mut en oikeen osannu viela sanoa. Pitaa miettia iltaan ja tehda sitten tilaus. Siellakun on hinnat vahan toista ja sitten kun Ploy saa monesta paikasta -50 prossaa kun ostaa ne myyntiin.. ja jos mina valkonaama menen ostamaan, hinnat on ihan jotain toista. Pitaa kattoo kerkeeko ens kuussa sitten lahtee Ployn mukaan ostoksille sinne. Iska tanaan jo tosin puhelimessa kyseli, et miten mie aion tuoda kaikki suomeen, kun olen nyt ollut vajaat kaksi viikkoa ja ostanu 7 kengat, et jos jatkan samaan tahtiin... ;) no pitaa osat pistaa postissa tulemaan...

Jalat on jo huomattavasti paremmassa kunnossa... melkein varmaan jo karsis lahtee hierontaakin ;) Ja ei enaa ees mari se toinen koipi! Joten eikohan se tasta ohi mene.. Eilen illalla olin jo menossa nukkumaan, kun katoi et joku poika ajoi mopolla pihaan, no Nop oli sit paattanyt tulla kattomaan telkkaria miun luokse. No en mie viittiny sita ajaa poiskaan kun oli ajanu pitkan matkan miun luokse. No siina se sitten katteli jonkin aikaa telkkaria ja lahti sitten kotiaan... silla ei vissiin oo kotonaan telkkaa ollenkaan. Se vahan ihmetteli kun selitin ihan nolona, et miulla on suomessa omassa kodissa kaksin kappalein... Illalla soittelin myos Miikulle ja Jaanalla... kesken Miikun puhelun miulla loppui puheaika... no olin jo vetany semmoset mini shortsit paalle ja yotopin... no ei se auttanu ku hypata yo puvussa kahden aikaan yolla skootterin selkaan ja lahtee lahikaupasta ostamaan puheaikaa ;) Mitakohan joensuussa tapahtuis jos tekin saman :) Varmaan loytais ittensa paiholasta... Taalla kun yopuvun kaytto on sidattu aikaan, ei paikkaan... monet saattaa tulla kauppaan tai ravintolaan yopuvussa.. kun on ilta ja silloin voi kayttaa yopukua! Paras naky oli kun oltiin syomassa lahi ravintolassa... ukko ajoi siihen viereen motskalla ja se sitten oli lahteny suihkusta suoraan silla oli vaan pyyhe paalla kun se siihen tuli ruokaa hakemaan.. :) mut nyt minnuu tultiin hakemaan joten miun pitaa menna!!!