Plaah, mie oon vaan niin väsy! No ei vaineskaan... kyllähän tuo jo väsyttää, mut aina jaksaa kirjoitta kun on asiaa... tai no asiaa ja asiaa, mut silti! Perjantaina töitten jälkeen olin reipas ja kävin sen kännykkä liittymän liittymätyypin vaihtamassa ja sitten kävin myös kirjakaupassa. Löysin sieltä thaimaa ja malesia kirjat. Malesia kirjassa oli myös tietoa singaporesta. Nyt onkin sitten tekemistä ennen reissua kun kahlaa ne molemmat kirjat läpi. Ihan hyvää tietoa niissä tuntuu olevan ja niitä kirjoissa olevia karttoja on kiva tutkiskella!
Ensimmäisen yön majoituksesta ei ole vielä mitään tietoa, en ole vielä saanut vahvistusta onko Jukka paikalla jos menen suoraan phukettiin ekaks yöksi. Mut onhan tässä vielä aikaakin, joten ei mitään hätää. Miusta alkaa tuntua siltä et kaikki muuta alkaa panikoida minnuu enemmän miun matkan puolesta. Kaikille kelle olen sanonut lähteväni yksin, pitävät minnuu ihan kahjona. Naapurikin tuli tänään roskia viedessäni vastaan ja sitten tuli puhetta lomista ja sanoin vaan lähteväni pois, ni katto minnuu kun jotain outoa oliota. Sitten vaan totes et aika uhkarohkea olet. Ja totes et hän on käynyt ihan ruotsissa... sitten vaihdoin sujuvasti puheenaihetta.
Eilen käytiin Miikun ja miikun systerin kanssa syömässä ja tuli sitten terassillakin vierailtua. Terassilla saimme loistavan idean lähteä nightiin kun sinne pääs ilmaseks s-etukortilla. No niin sitä sitten mentiin ja oli ihan mukavaakin. Paljon oli tuttuja kasvoja liikenteessä ja pilkkuun astihhan sitä sitten siellä hengailtiin. Mie sitten reippaana vielä fillaroin kotia ja olin nukkumassa varmaan joskus viiden maissa. Aamulla kun ei nukuttanu, ni rupesin sitten siivoilemaan ja touhuilemaan jo aika aikaseen... nukuin ehken nelisen tuntia :). Nyt sit hiukan vätystää... Kun oli niin hieno päivä, ni menin sit porukoille ottamaan aurinkoa, sain Miankin houkuteltua mukaani. Käytiin sitten rantsikassa ja kattomassa miten hieno isoveikan ja isoveikan vaimon talosta on tullu kun se on kokonaan rempattu. Oikein mukava ja leppoisa sunnuntai on siis ollut.
Vielä väähän hehkutusta, kolmen viikon päästä tähän aikaan mie olen jossain ihan muualla... ja miulla on vähän lämpimämpi kuin nyt, jos en makaa ilmastointi laitteen alla :). Ja enää on kolme vapaapäivää ennen reissua, joten aika raskas työputki tulossa, mut ei se mitään! Nyt unille et jaksaa taas huomenna, jos vaikka kävis ettimässä itelle vaatteita kavereitten häihin!