Olen jo pitkään lupaillut, että sitten kun lähden reissuun pistän blogin pystyyn et ystikset ja tuttavat voivat käydä lueskelemassa miun kuulumisia kun mie oon maailmalla. No nyt matka alkaa uhkaavasti lähestyä, joten tuli lupauksen lunastus aika.
Matka siis koittaa pian, starttaan Joensuusta 10.8 kohti Helsinkiä, siellä sitten viettelen yhden yön ja jatkan matkaani kohti Bangkokia. Siitä eteenpäin suunnitelmat ovat vielä vähän auki, odotan thaimaasta vahvistusta majapaikka kysymykseen. Ensin tarkoituksena oli jäädä shoppailemaan pääkaupunkiin, mutta nyt alkaa tuntua siltä et vaikka lentäisin suoraan phukettiin sekään ei olisi huono ratkaisu! Jotenkin alkaa olla levon tarpeessa rankan työ rupeaman jälkeen. Joten voi olla, et Bangkok ei välttämättä olisi paras paikka aloittaa rentoutuminen. Ja toinen syy suunnitelmien muutokseen on, kun en saanut sitä hotellia jonka olisin halunnut ja etsin sitäkin hirmu pitkään, niin jos joutuisin taas etsimään uuden... plaah... ei kiitos!
Hirmuisesti en ole vielä valmisteluita tehnyt matkan suhteen. Passi lähti viime viikolla suurlähetystöön tai jonnekkin semmoiseen ja nyt sitten odotellaan et milloin se palaisi sieltä kotia viisumin kanssa. Toinen jännäämisen aihe on, et kerkii tilattu master card tulla ennen reissua. Asiat jotka olen jo hoitanut, on tietty laukku- jonka ostin jo tammikuussa, netti- joka on nyt sit jo irtisanuttu, karjalainen - tilaus katkaistu, lentoliput - nekin on tilattu jo aikoja sitten en edes muista miten pitkä aika sitten, vakuutukset - ne olikin jo onneks valmiiks kunnossa, kävin vain varmistamassa et kaikki on ok. En mie muista olisinko mie jo jotain muutakin reissua varten hoitanut, varmaankin mut ei vaan tuu nyt mieleen.. se mitä miulla on hoitamatta onkin eri asia... No ei pitäs olla paljoo niitäkään asioita. Postit pitäisi kääntää isukille ja äitykälle, kukat viedä sinne tai mummolaan, puhelimen liittymä tyyppi vaihtaa ja tietty muistaa ilmoittaa kaiken karvaisille kavereille et miten minut sitten saa kiinni kun olen maailmalla. Mut onhan tässä vielä melkein kokonaiset neljä viikkoa hoitaa asioita, joten eikun tuumasta toimeen!
Matkakuumetta alkaa olla ihan vähän... tosin nyt saattaa olla oikeetakin kuumatta...