No nyt on miulla yksi huoli vähemmän! Tänään oli tullu postista tutunnäköinen itsekirjoitettu kirjattu kirje! Heti piti lähtee postiin nuotamaan sitä, enkä tollo tajunnu et miulle oli tullu myös miun masterista se kirje et sekin on postissa. No pika pikaa fillaroin postiin kattomaan onko viisumi anomus mennyt läpi! No viisumi oli passiin lätkäisty ja yhen postimerkin laittoivat takaisin, olin ilmeisesti liikaa laittanut. Viisumi on maahantulosta 60 päivää voimassa ja siihen saa sitten lisäaikaa käydä ostamassa bangkokista, jostain tietystä osoitteesta... jota en nyt voi muistaa! Enää ei siis tarvii siitäkään stressata. Ja kerta masterikin on tullut, sekin huoli on poissa.
Tänään olen siis viettänyt vapaapäivää, tosin se ei ole mennyt ihan niin kuin olin suunnitellut. Ajattelin et olen tänään tehokas ja siivoa, mut katin kontit mie oo siivonnu! Tai aloitihan mie... mut sit lehtiä pois heittäessä löysin me naisten näytenumeron ja aattelin et selaan mitä siinä on, ennen kuin heitän sen pois. Menin sit sohvalle sitä pitkäkseni lueskelemaan ja vähän aikaa luettuani tajusin kun se putos kädestä, mut ei vaan jaksanut nostaa ylös! No heräsin sitten kahdelta ja ois vielä väsyttäny ihan hirmuisesti, mut olin luvannu mummille ja ukille et meen niille mansikoita syömään, joten oli ihan pakko kamuta ylös! No fillaroin sit kaupungin kautta mummille ja ukille, olivat oikein iloisia kun menin käymään. Serkkukin oli tulossa sinne, joten jäin sitten oottelemaan Ainoa et keritään vähän taas turista reissusta. Mummi katteli telkkua ja ukki hääräsi jotain, mie tietty kohteliaana nukahdin sohvalle! Heräsin sit kun Aino tuli. No ei se onneks tainnu mummia ja ukkia paljon häiritä et mie vaan nukuin heillä! Vähän aikaa sit vielä olin siellä ja sitten fillaroin kauppaan.. ja pilvet näyttivät vähän uhkaavilta. Just kaupan lähellä alkoi sataa ihan pikkasen. No kun oli kaupasta pois lähössä tuli vettä kuin ämpäristä! Piti sitten vähän odotella, kun en halunnu et kastun taas kokonaan, niin kuin eilen kotiin tullessani! No suht kuivana pääsin onneks kotia.
Huomenna pitäs käydä kirjakaupassa kattomassa thaimaa, malesia ja singapore opas kirjoja, vois niitä sitten pikkasen lueskella! Mut nyt pitää mennä mansikan syöntiin ja sitten unille:)