Viikonloppu on nyt sit vietetty... se olikin viimeinen vapaa viikonloppu ennen reissua. Ja oli muuten mukavaa!!! Vaikken muista milloin ois taas tullu valvottua noin paljon, mut pääasiahan on et on hubaa. Tuli sitten nukuttua laavullakin ekaa kertaa tänä vuonna. Ja muuten oli tosi mukava, mut yöllä aloitti sitten vähän myrskyymään. Heräsin siihen kun selkä alkoi kastua, satoi sitten vettä vinoittain laavuun sisään. No pahasti en onneks kastunut ja vähän sain vielä senkin jälkeen nukuttua. Aamulla sitten tilasin venetaksin noutamaan miut saaresta puis ja sit liftasin rantakivellä veneen kyytiin, kiitos vaan Jari kyydistä. No myrskykin laantui ja ilma kaunistui :). Lauantai iltana pidettiin sitten Jaanan kanssa rapujuhlat. Pojat tuli kolita meille vierailemaan ja seuraks rapujuhlille. Ravut oli yllättävän hyviä, vaikka olivat ihan vain kaupan pakastimesta ravustettuja. Seuraavat juhlat on kuulemma kolilla, kunhan ensin saavun kotia maailmalta. Juhlien jälkeen porukka sitten lisääntyi...(ei sanan varsinaisessa merkityksessä) lauleltiin sitten möksällä ja saunottiin. Taksilla hurautettiin sitten illaksi kolinporttiin karaoke tansseihin... joo minä olin myös kolinportilla karaoke tansseilla, voitteko kuvitella!!! Ja mie vielä tanssinkin!!! Melkein menin jo laulamaankin, mut taisi järki voittaa!! Juhalle lupasin lähteä vetämään yhessä Päivänsädettä ja menninkäistä. Mut se jäi sitten vaikka hamaan tulevaisuuteen! Sunnuntaina mölkkyiltiin ja taas kerran saunottiin. Ja joku meni ja pesi kaikki mölkyssä... :) Ari oli kehunut pitkin viikonloppua olevansa mölkky mestari, mut toisin vaan siinä sitten kävi! Minä otin saaren mölkky mestaruuden nimiini :). Tänä aamuna sit porukat tuli miut noutamaan puis sieltä, kun piti töi löihin lähteä! Mut oli kyllä ihan huippu viikonloppu, jos nyt joku paikalla ollut lukasee, niin kiitokset kaikille! Seurasta ja kaikesta... oli huippua! Ja tämä tässä on jollekkin, jos joku jotain tästä tunnistaa..

Mikä sai mut miettimään,
sanat päätä pengertää,
mitä tästä käteen jää,
suru kyllä käydä saa,
kunhan ei jää asumaan,
päästä lentoon tuulen mukana.

Hetkeksi en sulle rupia,
iäksi en sulle kelepaa.
Hetkeksi olin sulle huvia,
ventovieras harhakuvia.

Jokainen kai tavallaan elämäänsä kulottaa,
miks polttaa risukasat, talot, maat.
Lähdin tänään eilenkin,
niin moneen kertaan ennenkin,
sain sanotuksi sulle viimeinkin.

Hetkeksi en sulle rupia,
iäksi en sulle kelepaa.
Hetkeksi olin sulle hupia,
ventovieras harhakuvia

Se ainainen onni ohikiitävää,
on viima yhtä kylmää ja viirtävää,
etkö meinaakkaan, hidastaa

Hetkeksi...

-Lauri Tähkä ja Elonkerjuu-

Joo, mutta sitten matkaan... se siis alkaa kovin uhkaavasti lähestyä... auts auts! Miulla on vielä vaikka mitä tekemättä... kuten pakkaaminen. Mie olin jo ihan kauhuissani kun mietin et mitä otan mökille kolmeks päiväks mukaan ja sain sitten pakattua itelleni semmoisen ison urkkakassin täyteen tavaraa, painoi ihan hirmuisesti! Ja nyt sit pitäs ottaa kymmeneks viikoks tavaraa ja tavaraa pitää olla reilusti puolet vähemmän kuin mitä mökillä. No iskä lohdutteli, et kun miulla oli mökillä leivänpaahdin mukana, et sitä et kait sinne reissuun kuitenkaan ota mukaasi. No joo se ei taida löytyä miun listalta. Mut ruisleipä kyllä löytyy! Tosin en sitä sinne itelleni kanna, vaan ihan Jukka poikaa ajatellen.

Äiskä lupas käydä ostamassa miulle mummin antamilla nimpparilahja rahoilla arskarasvaa ainaskin alku ajalle sinne. Miulla on vieläkin hakematta se masteri sieltä postista, mut jospa sen vaikka kerkeis jossain vaiheessa noutaa. Huomiselle on jo ohjelmaa sovittuna, keskiviikkona Riina ja Niko tulee miun luokse sitten vierailemaan, tostaina kummityttö perheineen tulee meidän mökille. Perjaintaille oli puhetta jos vaikka Jaanan kanssa pistettäs kuvia koneelle ja polttasin samalla Miikullekkin kevään saldoa. Lauantaina onkin sitten viimeinen vapaapäivä ja se menee kivoissa merkeissä, on nimittäin Lennun ja Jannen häät :). Sunnuntaiksi pitää sitten vielä töihin raahautua. Alkuviikosta ois tarkoitus käydä Tiinun kanssa syömässä, sit on Ainon kanssa terassilla käyntiä, kampaamoa ja muuta mukavaa. Joten en usko et tässä kerkii tylsistyä ennen matkaa! Ainakin kun siivoamiset ja pyykkäämiset pitää myös tehdä jossain välissä. Kukkien hoitoon viennitkin pitäs joku kaunis päivä tehdä. Nyt jännittää et kerkiikö miun tomaateista yksikään kypsyä ennen miun matkaa, sit vois sanoa et harmittaa jos ei kerkee kun oon niitä niin kovasti rakkauvella hoitanu! Niin ja pitää ehottomasti muistaa Tuukkikselle soittaa joku päivä ja kummipoikaakin haluun ehottomasti käydä vielä kattomassa ja tietty koko Kähkös perhettä!!! 
 
Mut nyt varmaankin täytyy mennä unten maille, kun ei tekstistä tule yhtään järkevää.. tosin olenkos minä joskus ollut järkevä... hmm... ?