Taas tää on täällä toimistossa, täs on onneks samalla hyvää aikaa kirjoitella kuulumisia. Tänään on vaan ollu semmosia keissejä, et on niitä selvitellessä menny jonkin verran aikaa.. mut kaikki ok... ja kun saan vielä vastauksia, ni sitten voin enemmän informoida asiakkaita jne... muuten ollut onneks aika rauhallista... mut mie en vaan ymmärrä joitain ihmisiä. Okei miulla oli tänäänkin kun olin aamupalalla työvaatteet päällä, mut varmasti jokainen näki et olen syömässä... ni  pitääkö just silloin tulla kyselemään. Hei minullakin on joskus vapaa-aikaa... työvaatteissa ollessa sen vielä joten kuten ymmärtää, mut joskus kun oot  vapaapäivällä omissa vaatteissa ja haluut olla yksin, ni sit kun tuleevat työasioita kyselemään, hei haloo!!!! Tottakait vastaan ja palvelen silloinkin, mut ois ihana kun ihmiset ymmärtäis meidänkin vapaa on aina välillä aika kortilla.. ja nyt jos laskettais vaikka miun tän viikon työtunnit.. ma 9h, jos selvii toikalta kotiin heti kun menee kiinni, ti vapaa, ke 7h, to 10-12h, pe 3h + hälytystilassa koko ajan, eli miulla on meidän hätäpuhelin, la 10-12h (jos vaan lennot ajoissa, jos myöhässä voi mennä pidempäänkin) su 7h... et aikaste monta tuntia tulee tällekkin viikolle. okei välillä on viikkoja, et ei oo noin paljoo töitä... mut on siinä aika monta tuntii jos yhteen rupee ynnäilemään. Ja sit asiakkaille kun toivotat hyvää lomaa, sanovat et sitä samaa sulle!!! Juu aurinko lomallahan mie olen! Ainoot rajat mitä miulla on, on t-paidasta ja rannekoruista... mut ei silti en ole katkera, muutaman pahan päivän voisin vaihtaa pois, mut muuten en tätä paikkaa, maata tai työtä mistään hinnasta!!!!

Eilen oltiin Annin kaa taas vähän liikenteessä, kävästiin karaoke paikassa ja siellä oli se suloinen dj, tosin ei töissä, pyyteli minnuu skootteri ajelulle :D Mut en mie sit lähtenyt... vaikka vitsailin Monnille, Sakin kaveri, et kun Sak on aina töissä, ni ihan hyvin voisin lähtee :D Samalla pilailin et Sakilla on varmaan black mountainilla tyttökaveri kun se on aina siellä, Mon ihan panikissa sit vaan selittää, et ei oikeesti ei oo mitään tyttökaverii... Sit piti sanoo et joo, joo vitsi vitsi! kuhan vähän kiusasin.. Sakille samaa heitin autossa, sekin oli heeti kauheella puolustus kannalla... siis joo sillä on vaan tosi monta asiakasta siellä, joka päivä ne herraa käyttää kuljetuksessa... tosin ei tiistaina, mie varasin herran miulle ja Miikulle :D Myö lähetään vähän biitsille, temppelille ja sit ainakin akvaarioon ja illalla syömään BBQ paikkaan, nam,nam! Toivottavasti on nätti päivä ja kaikki menee silleen just eikä melkein... ja Miikku ja Sak tulee toimeen keskenään, vaikken sitä kyllä epäile yhtään :) Herra oli hyvä ku se eilen kunnolla tajus, et Miikku on nyt oikeesti tulossa ja kysy moneen kertaan et kuis pitkään on ja asuu siis siun huoneessa, joo- joo miun huoneessa kolme viikkoa! Ja muutenkin eilen se oli niin lutuinen, kun mie sanoin sille toissapäivänä et se on tainnut unohtaa miut... sit se oli et ei tietenkään oo unohtanut! Mut on vaan ollut kiireinen... no eilen soitin sille ja se oli taas busy eikä vastannu. Sit se soittaa myöhemmin, Honey you call me... seon vaan niin höppänä! Ja sitä Tuinuita se hokee koko ajan, ottaa minnuu poskista kiinni ja hokee my Tuinui, mie uhkasinkin et keksin sille jonkun suomi nimen jolla mie rupeen sitä sit kuttumaan... Sakari vois olla aika lähellä sen omaa nimeä! Mut ei semmonen nimi mistä mie tykkäisin ihan höpelönä! pitää miettii joku kiva nimi :D

Mut se siitä miekkosesta! Miikku siis tulee tänne tänään ja oottelenkin ihan innolla, onneks tässä on itelläkin paljon touhua, et ei kerkee koko ajan kelloa kytätä... ja nyt siis tää lähtee kokki kurssille, ah nam!!! ja siis tää toikka menee just kiinni, joten jäikin kirjoittelut taas lyhyeen... sen verran paljon oli asiakkaita, mutta illalla taasen!!!