jokohan nyt mie oisin sen verran reipas ja raapustelisin muutaman sanan enemmän tännekkin... pää ei kyllä toimi yhtään, mut ei kait se haittaa.

Siis aloitan varmaan alusta. Matka tänne meni oikein mukavasti. Myö lenneltiin intian kautta utapaon kentälle ja siitä siirryimme pattayalle. Ja pitää sanoa et ihan tuhraan mie oon sitä mollannut, oli oikein kiva paikka. Eikä miusta ollut mikään ilotyttö paikka. Oishan sieltä varmaan niitäkin löytänyt, mut empä ollu kiinnostunut edes etsimään. Siellä käytiin myös vierailemassa hienolla temppelillä ja drag gueen showssa, se oli ihan hieno... pari päivää heiluttiin siis siellä ja sitten hypättiin minariin ja mentiin bangkokiin. No Bangkok on vaan aina niin ihana, siitä mie voisin hehkuttaa vaikka kuinka paljon... no siellä käytiin siam niramit showssa, joka on vähän samanlainen kuin phuket fantasea, joten aivan ihana... mie vaan kutsun sitä niru naru showksi... :) Se on helpompi sanoo... siellä ei vaan ollu erikoista ruokaa muuten hieno. Käytiin myös khao san roadilla, joka oli aivan yhtä ihana kun ennenkin... yawaratissa pyörittiin... samoin käytiin suurella palatsilla. punasella ristillä käytiin kattomassa käärmwitä, opetus mielessä et mitkä on myrkyllisiä ja mitkä ei. Mut totesin vaan et mitä vihreempi sen myrkyllisempi ja kun ne myrkylliset ja ei myrkylliset on ihan samannäköisiä, ni jos vastaan tulee, ni juoksen niin lujaa kun pääsen kintuistani!!!! Miulle siis kaikki käärmeet on nykyisin myrkyllisiä. Ja muutamia mie oon jo nähnytkin, tosin aina onneks kaikki olleet kuolleita.. ja toivottavasti tulevat olemaankin! Muutaman ison liskon oon nähnyt, mut ei ne silleen ees pelotakkaan kun käärmeet.

Joo sit käytiin myös patpongilla, lumpinin markkinoilla, jokiajelulla, bangkokin kaupunki kierroksella jne... et paljon oli ohjelmaa, en ees kerinny shoppailemaan... nyt ois tosin ens viikolla tarkoitus mennä jouluostoksille bkk, jos ostaisin itelleni ainakin joululahjan, nimittäin silmälasit... entisillä näkee jo niin huonosti. ja kait sitä pitäis jotain kummilapsillekkin keksiä.. alkaa joulu uhkaavasti lähestyä...

Joo ja siis nythän meillä on täällä tää hassu tilanne, kun meille ei oikeen pääse tulemaan eikä meiltä kyllä pääse lähtemäänkään asiakkaat... bangkokissa kun on vähän häppeninkiä ilmassa... mut katotaan miten menee, et tuleeko miulle huomiseks phuketin keikka, let´s see! Jos huoemenna on phukettiin meno ja se on myöhempään kun kasilta, ni sit mie meen tänään kattomaan thaikku nyrkkeilyy... mut jos ei ni sit en mee... tosin jos huomenna ei oo lentoo ollenkaan ni sitkin mie varmaan pääsen lähtemään... katotaan, katotaan.

Mittees muuta mun pitäs keroo, niin siis asustelen täällä cha amin kylässä, ihan rannalla hotellissa. Huone on ihan perus siisti ja ok. Ei mikään maailman uusin, mut ihan tarpeeks hyvä nukkumiseen... eilenkin olin töissä 9-11 vaikka miulla oli siis se vapaapäivä ja sitä ed päivä 9-10 ja nää ajat siis aamusta iltaan... ja nyt mie oon tullu töihin kasiks... välillä käytiin kyl syömässä mut silti... nyt toikkaa pitää pitää koko päivä auki... täällä on käynyt tasan kolme ihmistä ja ne aamulla aukioloaikojen puitteissa... eli siis yhentoista jälkeen ei oo ollu ketään ja nyt kello on kohta neljä... tosin enää kolme tuntia... mut voitte kuvitella kuinka tämmönen tyhjäntoimittaminen ei oo miun hommaa, ainakin kun eilisen juoksin tukka putkella!

mut nyt ei jaksa enempää kirjoittaa, pitäää kirjoitella kun saan netin kotiin... jos vaan löydän sen kaupan missä myyvät sitä netti aikaa... mut pusut ja halitukset kaikille sinne!