Huomenta kaikille! Tämä neiti on jo ahkerana työn touhussa.. tosin miun työt alkaa ysiltä, mut piti viedä uutis kierros ja siinä ei tiiä ikinä et kuis kauan menee, ni tulin sit hyvissä ajoin. Samalla sain tuon ihanan hätärin, toivotaan vaan et se ei soisi kovinkaan paljoa... pliis! Miulla on siis aamu toimistovuoro... kiva ois jos kävis ihmisiä, mut toivon et niillä ei ois kauhean hassuja kysymyksiä! Kun niihin mie en sit välttämättä osais vastailla.

Eilen illalla oltiin meidän tohtoreitten kanssa syömässä ja sitä ruokaa oli ihan hurjan paljon. Mie olin jo alkupalojen jälkeen aika täysi ja sitten tuli vielä kaksi eri pää ruokaa...siis aivan liikaa. Sit ne pakkas loput meille kotia mukaan, kun ei myö jaksettu syödä. Ja mie olin aamullakin vielä ihan täysi, ei varmaan tänäänkään ihan heti ruoka maistu! Mutta ruokahan siellä oli aivan taivaallista, perinteistä kreetalaista ruokaa ja meille oli tehty oikein juhla-ateria, oli pilahvi riisiä, mitä tarjoillaan yleensä häissä, ristiäisissä tai muissa isoissa perhe juhlissa. Et semmoinen ilta... sit kun menin kotia ja pomppu lähti vielä viihteelle, sanoin et soittaa kun on perillä. Mie olin kahentoista jälkeen kotosalla ja pomppu soitti sitten puoli kahden jälkeen... olin sit vähän unilla, mut nukahin kyllä ihan heti uudestaan:)

Miulla ois tänään tasan viikko enää aikaa täällä ja sitten koittaakin jo kotiin paluu. Viikon päästä tähän aikaan olenkin jo menossa kohti lentokenttää, tuntuu niin hullulta vastahan mie tänne tulin, mut aika vaan juoksee ihan sairaan äkkiä! Ihan vähän jo jänskättää sinne thaikkuihin meno, jos vaikka näkis kaverit siellä, iiks aapuuvaa :) Mut nyt taidan lukea vielä uutiset, ni tiedän mistä keskustella asiakkaitten kanssa... niin ja kuka on sanonut et ei koskaan vois kuvitella itteensä mihinkään toimistoon, täällä sitä vaan ollaan. Onneks on vähän erilainen toimisto :) Pusut ja halit! Suomessa nähdään!