Jassu! Täällä sitä ollaan taas koti partsilla.. pitkä päivä on jo takana, mutta vielä vähän töitä jäljellä... tosin tänään vähän vapaamuotoisempaa työntekoa..Tänään meillä on karaoke ilta, mennään sinne sit kattelemaan et mitä siellä tehdään ja silleen... ehkä jo ens viikolla se pitää sitten ite vetää, tai sitten ei.

En muista joko kerroin et nyt on tarkistettu sit se lähtö ja tulo ajat.. eli 26.10 tulen ja 5.11 lähen... joten jos tää nyt vaan pitää paikkansa, ni sitten 1.11 on meillä isot bileet... kaikki kamut on sydämellisesti tervetulleita... ne on sitten teema bileet... ja teemana on mamma mia! Joten ei kun glitteri vermeitä haamuilemaan... Mie ostin täältä jo sen cd:n joten pääsen kuuntelemaan jo etukäteen.

Muuten aika menee täällä ihan äly nopeesti, aika paljon on töitten merkeissä kaikkee hommaa, joten  vapaata on aika vähän, mut ei haittaa. Tänään päivällä kun oli vapaata, ni mie sit nukuin sen ajan kokonaan... olin ihan tööt... kaks ja puol tuntii otin päikkiä. No onneks aamulla on vasta ysiks töihin meno ja näillä näkymin ilta vapaa.. kun eilenkin meni töissä melkein kahteentoista ja katotaan moneen tänään menee.. mut nyt pitää lähtee vetää meikkiä naamaan ja bilevermettä niskaan, adios!!!