Pitäisköhän kirjoittaa taas jotain pitkästä aikaa... Aika on siis kulunut ihan hullun äkkiä, ei oikeestaan ole edes kerinnyt tajuta et kesä on kohta mennyt. Kaikenlaista mie oon touhunnut, mut silti on vielä hirmuisesti asioita mitä nyt haluis tehä vielä suomessa ollessaan.
1.9 mie starttaan joensuusta ja lähden kohti hesaa. Siellä olen sitten 5.9 asti... Siitä matka jatkuu kohti kreetaa ja tarkemmin ottaen haniaa ja plataniaksen kylää. Siellä vierähtää viikko, opetellen ja uusia juttuja sisäistäen. Ja siellä sitten pidetään se kurjan kuuluisa retkipuhe ;) Miun aiheena on siis Istanbul-idän ja lännen kohtaamispaikka. Sitä on nyt kovasti koetettu opiskella, vaikka aina välillä tuntuu tökkivän oikein paljonkin.
Muuten ohjelmaa ei ole vielä tiedossa, tulee ilmeisesti huomenna meidän tietoomme :)
Sieltä sitten tullaan taas opiskelemaan suomeen ja helsinkiin. Viikonloppu on vapaa ja maanantaina alkaa taas uurastus. Viikonlopuksi ois tarkoitus mennä jonnekkin hesan lähistölle, jonkun luokse kyläilemään... en vaan ole vielä saanut aikaiseksi kysellä kuka miut huolisi ;) Mut eiköhän aina jostain joku paikka löydy.
Sen jälkeen on sitten ihan suuri kysymysmerkki mitä sitten tapahtuu... Lähden ilmeisesti lokakuun alussa töihin, kohde on vielä hyvin avoinna... toiveen saan esittää, mut se mihin miut laitetaan on kyllä vielä kovin auki :) Kurssilla saan sitten tietää mihin menen ekana! Ensimmäinen komennus kestää yleensä n. puoli vuotta ja ilmeisemmin tulen käymään seuraavan kerran sitten Suomessa huhti- tai toukokuussa. Mut sen näkee sitten :)
Innolla mie ootan jo kurssi ja uusia haasteita... ihan mielenkiintoista kyllä kun ei oikeesti voi sanoa missä on esim. reilun kuukauden päästä! Ja yleensä on jo suunnitellut menoja sinne saakka. Nyt loppu ajan suomessa käytänkin sitten golf-kentällä ja tietty kaikkien kavereitten ja tuttujen luona vieraillessa ja opiskellessa!!! Pitäs opetella muutama sana kreikkaa ja sitten sitä istanbulia tankata pää täyteen ;) Mut tässä tällä erää, ehkä joskus lisää...