Tanaan tuli vierailtua sairaalassa. Kavin nayttamassa tohtorille miun katta ja jalkaa. Kaden satutin keilatessa pari viikkoa sitten, ollut siita lahtien kipee ja jalan poltin pakoputkeen. No kadesta ottivat kuvat, ei ole onneks mitaan murtumia, antoi laaketta ja jotain sprayta ja sitten kymmenen paivan paasta pitaa menna uudestaan. Jalan puhistivat ja pistivat samanlaisen lapun kun ainon jalkaa silloin viime kerralla. Miunkin pitaa nyt sit kayda kolmen paivan paasta nayttamassa ja puhistuttamassa jalka siella. Et semmoinen sairaala reissu. Samalla kavin sitten kampaajalla, kun juuri kasvu alkoi tympia. Talla kertaa se olikin edullisempi kuin bangkokissa, harvinaista maksoin 14 egee blondauksesta! Ei paha! Kavin kysymassa myos phuket townista paljon maksaa hiusten pidennys... 60-100 egee riippuen moneen riviin mie haluun hiuksia. 100:lla saa jo aika paljon massaa... viiteen riviin lupasivat tuolla tehda. Mut mie kylla kysyn viela bangkokista hintaa ja sitten katon missa ottaa, siis onhan se kallista, mut niin paljon halvempaa kuin suomessa!!!

Tanaan kaikki lahti bangkokiin. Aamulla ploy ja paitooi lahti aamukoneella ja sitten yhen maissa Nop soittaa miulle ja kertoo et han lahtee bangkokiin. En mie tiia miks se soitti miulle, mut soittipa kuitenkin. Niin ja mie en taida olla kertonut mitaan Ployn synttareista, meilla oli kylla erikoisen hauskaa. Neiti innoistui sitten laulamaan bandin kanssa the pubissa ;) Miun luona oli 2xtaa, Nui + poikakaveri, thung, Nai + tyttoystava, Mie, Ploy... siina se tais meidan kokoonpano ollakkin... Mut siis hauskaa oli ja sitten lahettiin miun luota baariin, siina vaiheessa porukka pienentyi, jaljelle jai enaa mie, ploy, nai ja tyttoystava. Ja loppu illasta Nain tyttoystavakin sit havisi. Neljaan asti meilla meni joratessa. Seuraavana paivana sain yllattavalta taholta taas puhelun. Nop soitti ja pahoitteli ettei paassyt tulemaan ja samalla sitten tarkisti etten vain ole loytanyt mitaan baarista... siis ihan kummaa et se pitaa "vahtii" minnuu mut sit ite kuitenkin tekee mita haluaa. No en mie ottanut sita pahalla, miusta se oli vain suloista!

Mittees muuta taalla ois tapahtunut... ei varmaan muuten ihmeita. Ihan huippua Sinttu on tulossa maanantaina kaverinsa kanssa tanne miun luokse. Saan taas vahan vieraita, suunnitelmia meilla ei viela oikeen ole, mut eikohan sita jotain mukavaa keksita! Mie varmaan meen sen jalkeen sit bangkokiin ja siita varmaan sitten sakon nakhoniin. mut kattoo nyt miten kaikki jutut menee... mut taa lahtee uutisten lukuun ja sitten kotiin nukkumaan, huomenna menen palvomaan arskaa jos on kaunis paiva!