Siis mie en vielä ole oikein sisäistänyt asiaa, mut miulla on enää kymmenen työpäivää jäljellä ja siitä on reilu viikko sitten lähtöön, joten se alkaa olla aika lähellä :). Ihan on kyllä huippu fiilis lähteä, kattelin porukoitten kuvia missä näkyi miun kauppa ja sit miun kavereita, ni ihan tuli tippa linssiin... Mut kohtahan mie olenkin sitten jo siellä ja sitten vaan ikävöidään kavereita täältä!
Suuria uutisia tuli eilen thaimaan puolestakin. Miulle on nyt sit asunto siellä valmiina ;) Se on ihan uusi talo, josta miulla on oma asunto. Jukan ja Ployn naapurissa taasen.  Vuokra on sama kuin viimeksikin, mutta nyt siinä on vain yksi iso huone ja kun mie kysyin Jukalta et miten iso, ni se sano et aika iso. Asunto on isompi kuin viimeksi yhteensä... neliöitä se sanoi olevan 70... mut mie en voi uskoa et siinä voisi oikeesti olla niin paljon, mut sit sen näkee.. Ainut miinus puoli on et siinä ei ole ilmastointia... Mut muuten löytyy jääkaapit, sohvat, sängyt, telkkari jne.. joten ihan kivasti pitäs olla kaikkea;). Niin ja tämä lysti siis maksaa 120 egee kuukaudessa... työkaveri sanoi asuvansa hua hinissä kivassa asunnossa ja maksaa siitä reilut 300 egee vuokraa, joten tuo on kyllä tosi edullinen, ainakin kun nyt on vielä turisti kausi menossa :) Niin ja meidän kaupoilla on nyt joku nepalilainen poika koeajalla, jos osoittautuu vihmeräksi saa rueta hoitamaan molempia kauppoja! Nop ja kumppanit oli ainakin kehuneet tosi paljon. Oli ensi töikseen myynyt miulta yhen 900 bathia maksavan laukun ilman alennuksia, eli siis melkein kallein tavara mitä miun kaupassa on myynnissä... Et ihan hyvä, toivottavasit tekee jatkossakin hyvin työnsä! Semmoista siis sinne suunnalle...
Tänään meillä oli kummilasten kanssa pikkujoulut. Paistettiin Mayan, Artun, Marin, Anssin, Hannan, Villen ja Jannen kanssa pipareita ja torttuja. Meillä oli tosi mukavaa, Arttu oli taas ihan kummapojan poika! Huomenna käyn sitten hakemassa lapset tarhasta, pääsee niitten kanssa touhuilemaan :). Mut nyt pitää vaipua unten maille, jos huomenna jaksaisi kuudeksi töihin vääntäytyä, seitsemään viimeistään... plaah... no lauantaina on toisiksi viimeinen vapaapäivä... ;)