Taalla sita ollaan nyt sitten hua hinissa. Ehka mina alan pikku hiljaa tottua tahankin paikkaan, vaikka ensin olin vahan jarkyttyny. Ja heti kun paasin tanne, iski hirmuinen koti ikava kamalalle! Mut eihan tassa ole montaa paivaa kun mie meen takas kotia. Nyt on niin paljon asiaa, etten oikein tieda mista mie aloittaisin.

No makasin siis melkein yhen paivan kokonaan kotosalla, oli edellisena iltana tosi hassu olo.. mut en tietenkaan suostunut ottamaan laaketta ennen kuin olin varma et miulla oikeesti on kuumetta, eika vain muuten outo olo. No piti sitten ostaa kuumemittari ja todeta, et hei miulla on oikeesti kuumetta. Sit vasta suostuin ottamaan laaketta. No lahin melkein heti kotia ja nukkumaan, seuraavana paivana ei ollu ku vahan lampoo, mut aattelin et on viisaampi pysyy kotona kun sit piti aamulla lahtee jo matkustamaan ja se ei oo yhtaan kivaa kipeena! Vahan valii joku soitti ja kysyi kuin mie voin ;) No sitten koittikin matkustuspaiva. Jukan piti viia miut skootterilla kentalle, mut Jukalla oli sit maha kipee et ei voinut. Ploy lahti aamulla puol seiskan aikaan ettimaan miulle sitten taxia. No vahan ajan paasta tuli takaisin ja sanoi, et taxi oli nukkumassa, mut tulee seiskalta hakemaan. No taxi tuli sitten ja olikin oikein mukava kuski. Heitti miut lentokentalle ja lupas tulla hakemaan sitten jos vaan soitan kun tulen takaisin. Nauroi viela, et jos soitat sitten vahan aiemmin kuin nyt ;). Siita sitten lentelin Bangkokiin ja siita otin taxin. Luulin jo et minnuu ihan varmasti yritetaan huijata, kun ne kuskit hopis jotain epamaaraista ja sit yrittivat saada minnuu jattamaan miun laukkuu takakonttiin. No mut kun miulla ei ollu kuin ihan pieni kassi mukana, ni enhan mie sita mihinkaan jata. No kuski antoi viela rahaa toiselle kuskille ja supatteli jotain. Sit paastiin autoon ja se sanoi et taa maksaa 100 bathia enemman mita oli sovittu! Siina vaiheessa mie avasin sanaisen arkkuni ja totesin, etta ei muuten maksa!!! Et mie olen kayttany naita taxeja ennenkin ja ne tullit kuuluu siihen samaan ja ne ei muuten edes maksa 100 bathia! No sitten kuski oli vahan aikaa hiljaa, eika sanonut mitaan. Sitten mie viela kuvasin sen henkilotieto kortin ja soitin Jukalle ja kerroin ne tiedot et jos jotain sattuu, ni tietaavat et kenen kyydissa mie olen ollut. No kuski oli sen jalkeen viela hiljempaa... No sitten se naki kun joku moottoripyorailija ajoi kovaa ja silla ei ollu kypara kunnolla kiinni, ni kypara lenti tuulessa pois ja alkoi sitten nauramaan, sit sen jalkeen selitti miullekkin jotain. Matka taxilla kesti melkein tunnin. Mie luulin jo etten ikina paase sinne bussi asemalle. No paasin kuitenkin!

Busseissa piti olla valinnan varaa, et voi ottaa semmoisen ilmastoidun vip bussin ja maksaa muutaman euron enemman. No mentiin asemalle ja joku vaan kysyy et minne olet menossa ja erehdyin sanomaan et hua hiniin ja sit se olikin jo menoa. Ne kiikutti miut ekaan bussiin ja se maksoi 140 bathia. No mut se ei tod ollu ilmastuitu saati sitten muutenkaan vip! Penkeista aina toinen oli ihan puhki, siis oikeesti puhki miulla on kuvia tositus aineistoks! Mut ihan hyvin silla tultiin matka mika piti kestaa korkeintaan kolme tuntia, neljaan tuntiin. Mie en tietenkaan alynny ostaa mitaan syomista missaan vaiheessa, joten oli hivenen paha olo matkalla. Juomista sielta onneks sai, mut sit tuli vaan ihan aarettoman kova vessa hata. Loppu matkaa piti istuu jalat ristissa! No mut perille paasin ja ei ollu kylla harmaintakaan aavitusta missa mie olin, mut lahin siita sitten vaan kavelemaan. Yhessa raatali liikkeesta jatka huuteli miulle suomeks ja kysyin sit et tietaako kuismaa. Joo han tietaa, hanen kaverilla on numero ja soitti muutaman puhelun ja sit miulla olikin jo se numero. Soitin, Puu vastas ja antoi sitten kuismalle. Olivat tulossa puolen tunnin paasta hua hiniin, joten sovittiin sitten paikka missa nahdaan. Vahan oli ettimista, mut loysin paikan. Ihan kiva oli nahda pitkasta aikaa heitakin. Istuin sitten vahan aikaa kuisman ja jonkun muun suomalaisen miehen seurassa siina. Sen toisen suomalais miehen thaimaalainen vaimo oli juuri kuollut viime perjantaina. Eika edes tieda mita on tullut, joko on vaistanyt kulkukoiraa tai humalaista autoilijaa ja oli ajanut sitten ulos skootterilla ja henki pois. Aamulla oli oma poika sitten loytanyt tien penkasta, vaikka olivat moneen kertaan ajaneet mutta oli niin syvaan ruohikkoon mennyt et ei ollut nakynyt ollenkaan. Sitten siihen tuli myos lisaa suomalaisia. Pariskunta, ekaa kertaa thaimaassa ovat olleet kohta kolme viikkoa ja lahtevat kohta kotia. Mies oli kaynyt sukeltamassa ja oli nahnyt hain. Siis ei mikaan iso, mut hai kuitenkin. No se hai oli yrittany hyokkailla paalle ja mies nousi pois vedesta ja sanoi oppaalle, et siella on hai ja se yritti tulla paalle. Opas akkia veteen ilman varusteita kattomaan ja niinhan siella oli sitten hai. Oli purru jotain ulkolaista tyttoa kahesti mahasta, kun silla oli maha koru ja se oli kimallellu ja sitten tata opasta rinnasta. No molemmilla oli sitten hain hampaan jalet kropassa. Ja silla oppaalla oli ihan vertakin vuotanut. Oli vaan tuuminu, et on edes tosi harvinaista nahda haita saati sitten etta ne purisivat! Siita sitten lahdin ettimaan hotellia, ja loysinkin. Ehka se kaipaisi vahan remppaa, mut ihan perus siisti ja halpa! Ja siina on uima-allaskin. Maksoi jotain 8 egee yolta. Otin sen kolmeksi yoksi joten sitten on viela auki missa kaksi viimeista yotani vietan. Menenko bangkokiin vai jaanko viela tanne, mut sit mie paasen kotiin ;)

Ja kun mie paasen kotiin, mie paasen kattomaan pienta, pienta vauvaa ;) Kaverin tati on saanut pojan viime viikolla, ni mennaan sita sitten kattomaan ;). Mie koetan kuumeisesti nyt miettia et mita mie veisin sille pikkuiselle;) Tosin siina uudessa robinssonissa on kylla vaikka mita ihanaa vauvoille joten enkohan mie jotain loyda... Olikohan miulla viela jotain mita miun piti muistaa kirjoittaa... on niin laho paa nykyaan. Tanaan olen siis vaan kavelly rannalla... eikohan tuolla semmonen 7 kilsaa oo tullu kaveltyy ja nyt olen viela 5 kilsan paassa majapaikasta, joten muutama kilsa on viela kaveltavana! Mut taidan lahtea reippailemaan, et kerkee jotain viela teha tuollakin ennen kuin tulee pimmeeta!!!